Wie is de Mol Rat Eindhoven

Speel met Wie is de Rat dé ultieme Mol activiteit in Eindhoven. Ben je klaar voor hét listigste stadsspel van Nederland? Boek snel Wie is de Rat als teamuitje en ervaar hét leukste spel op locatie naar keuze in Eindhoven!

Wie is de Mol teamuitje - bedrijfsuitje - vrijgezellenfeest | WIDR-Events

Te spelen in heel Eindhoven

Wie is de Mol spel op locatie - Wie is de Rat-Events

Hét teamuitje voor Molloten

Wie is de Mol stadsspel - City game | Wie is de Rat

Google beoordelingen: 4,6 ★★★★★

Home » Steden » Wie is de Mol Eindhoven

Wie is de Mol Rat in Eindhoven

Met Wie is de Rat beleef je een unieke Mol activiteit in Eindhoven. Ben je klaar voor list en bedrog? Samenwerking en teambuilding? Boek snel Wie is de Rat als uitje bij Wie is de Rat-Events en ervaar een heuse Mol ervaring om niet snel te vergeten in Eindhoven.

Ga in teams de strijd tegen elkaar aan, voltooi verraderlijke opdrachten, los raadsels op en beantwoord die ene vraag: Wie is de Rat? Lukt het jullie om de Rat te vinden voordat alle opdrachten gesaboteerd zijn?

Offerte aanvragen Meer informatie

Trailer Wie is de Rat

Dé ultieme Mol activiteit met Wie is de Rat in Eindhoven!

Ideaal als teamuitje, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit!

Wie kun jij vertrouwen?

De spanning begint al langzaam te stijgen. Onze begeleiders staan op het punt om jullie op de afgesproken locatie te ontmoeten in Eindhoven. Na een korte introductie stapt iedereen één voor één naar voren. Het is namelijk tijd om de rollen bekend te maken. In het geheim natuurlijk.

Wie is er Rat? En wie niet? Het psychologische spelletje is begonnen. Wie kun jij vertrouwen? Niets is wat het lijkt. Verraderlijke opdrachten en onverwachte wendingen vliegen om jullie oren. Denk jij met jouw teamgenoten het meeste geld bij elkaar te spelen? Werken jullie het beste samen? Dan gaat jouw team naar huis met de felbegeerde Wie is de Rat-Trofee!

Waarom Wie is de Rat-Events?

Ervaar nu zelf hét listigste stadsspel van Nederland in Eindhoven!

Speel hét listigste stadsspel door heel Eindhoven.

Wie is de Rat is als City game geschikt voor zowel kleine als grote groepen en laat jullie een schitterende tour beleven door Eindhoven. Met toffe attributen, spannende stemmingsrondes en verraderlijke opdrachten wordt dit een activiteit om niet snel te vergeten.

Wie is de Mol spel op locatie / Activiteit

Gloednieuwe app voor het Wie is de Mol Rat spel.

Nieuwe vragen. Nieuwe opdrachten. Een gloednieuwe app. Géén enkel team is veilig voor De Rat. Onder begeleiding van onze eigen Rik van de Westelaken gaan jullie je eigen Mol ervaring beleven. Zijn jullie klaar voor hét listigste stadsspel van Eindhoven?

Wie is de Mol groepsspel - Wie is de Rat-Events

Wie is de Rat Dinerspel.

Wil je alles uit jullie uitje halen? Combineer Wie is de Rat met een overheerlijk(e) lunch, diner of borrel in Eindhoven. Wij gaan graag samen met jullie op zoek naar een geschikte horecagelegenheid of locatie. Geef daarom gerust jullie wensen en voorkeuren aan ons door!

Wie is de Mol diner / dinerspel | Wie is de Rat-Events

Boek nu Wie is de Rat in Eindhoven!

En ervaar hét listigste spel op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773