Over ons

Heb jij al kennisgemaakt met onze Molloten? We stellen je graag voor aan onze spelbegeleiders. 😉

Wie is de Mol spel op locatie - Wie is de Rat-Events

Te boeken vanaf 5 personen

Wie is de Mol teamuitje - bedrijfsuitje - vrijgezellenfeest | WIDR-Events

Te spelen op elke locatie naar keuze

Wie is de Mol stadsspel - City game | Wie is de Rat

Google beoordelingen: 4,6 ★★★★★

Home » Over ons

Wie zijn wij?

Wie is de Rat-Events is dé nummer 1 in het organiseren van leuke en unieke bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten en allerlei andere uitjes voor ieder gezelschap. En waar zijn we goed in? Een spel organiseren waarin volop kan worden gesaboteerd. Een spel waarvan iedereen weleens heeft gehoord. Waar zelfs de meest onschuldige persoon in de groep, leert hoe je een meester in bedriegen wordt. Wij weten waar we goed in zijn en met die kennis helpen we je graag. Aangenaam, wij zijn échte Molloten!

Spanning, sabotage en gezelligheid

Zo is het begonnen. Wij, als echte fans. Door Molloten, voor Molloten. Voor iedereen die gewoon een tof spel wil spelen. In de stad, aan tafel of gewoon vanuit huis. Voor ieder wat wils, maar toch vanuit hetzelfde concept: sabotage.

Wie is de Rat-Events is sinds 2008 expert in Wie is de Rat-uitjes. En dat geeft ons elke dag energie om er nóg meer uit te halen. Hopelijk binnenkort ook voor jullie uitje. 😉

Wie is de Rat Citygame Contact

Maak kennis met onze Molloten

Matton
Spelbegeleider

Anne
Spelbegeleider

Roel
Spelbegeleider

Lisa
Spelbegeleider

Joris
Eindbaas

Dirk
Eindbaas

Tim
Sales

Rick
Sales

Shanna
Sales

 

Guus
Sales

Sanne
Officemedewerker

Marina
Officemedewerker

Giel
Marketing

Sam
Marketing

Sanne
Conceptontwikkelaar

Lindsay
Conceptontwikkelaar

Mathijs
Conceptontwikkelaar

Anouk
Magazijnbaas

Veelgestelde vragen

1. Wat houdt Wie is de Rat in?

Wie is de Rat is een spannend stadsspel voor échte Molloten. Je gaat namelijk aan de slag met dé leukste opdrachten/puzzels en ontdekt tegelijkertijd dé vetste hotspots van de stad.

We willen niet te veel verklappen, maar stiekem is Wie is de Rat hét ideale spel voor ieder gezelschap.

2. Is Wie is de Rat geschikt voor grote groepen?

Wie is de Rat is uitermate geschikt voor grote groepen. Zo splitsen we de grote groep op, zodat jullie in teams van 4 tot 6 personen de opdrachten gaan uitvoeren. Vervolgens gaan jullie, gewapend met een tas vol materialen en attributen, aan de slag om het meeste geld bij elkaar te spelen. Helaas gaat dit niet zo makkelijk. Er zit namelijk een Rat in jullie team… #spoiler

3. Wat zijn voorbeelden van Wie is de Rat opdrachten?

We willen natuurlijk niet te veel prijs geven. De Rat zou zomaar op enkele ideeën gebracht kunnen worden… Wel kunnen we alvast een kleine voorzet geven van enkele Wie is de Rat opdrachten. Maak bijvoorbeeld een foto van verschillende locaties, poseer met je team als standbeeld of praat door de portofoon tijdens de Wie is de Rat-Museum Tour.

Tijdens het maken van de verschillende Wie is de Rat opdrachten hebben we rekening gehouden met enkele belangrijke aspecten. Zo staat teambuilding tijdens het uitje centraal. Daarnaast is er voldoende ruimte voor de Rat om dé gemeenste rattenstreken uit te halen.

4. Hoe win je Wie is de Rat?

Tijdens Wie is de Rat zijn er 2 prijzen te winnen. Zo wint enerzijds het team dat het meeste geld bij elkaar heeft gespeeld. Anderzijds krijgt de ‘beste’ Rat een prijs. Hij of zij heeft er namelijk voor gezorgd dat zijn of haar team onderaan is geëindigd.

Reviews Wie is de Rat-Events

Niet geschreven door de ratten uiteraard. 😉

”Afgelopen zondag hadden wij een zeer geslaagd bedrijfsuitje, georganiseerd door Wie is de Rat-Events! We hebben met de hele groep een fantastische dag gehad met het spel Wie is de Rat! Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. Ook de horeca (de lunch en de borrel) waren goed verzorgd.”

Heunen Opticiens Beek & Geleen
Ralf Boosten
21 personen
Wie is de Rat Maastricht

Wie is de Mol Maastricht - Wie is de Rat-Events

“Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons popkoor! Via een app die je moest downloaden werd er random een rat aangewezen. En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit varieerde van een ingewikkelde puzzel, een grappige foto of video die gemaakt moest worden of het uitbeelden van een woord via een alfabet. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. Het was zeer professioneel opgezet. De organisatie zorgde zelfs voor een prijs voor het beste team, maar ook voor de beste rat.

Zanggroep Xango
Astrid Matthijsse
31 personen
Wie is de Rat Helmond

Wie is de Rat Helmond - Wie is de Rat-Events

“Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Univé
Hennie Poortinga
15 personen
Wie is de Rat Zwolle

Wie is de Mol Zwolle - Wie is de Rat-Events

“Ik vond het erg leuk en heb vanuit de groep ook positieve reacties ontvangen! Ik zou jullie aanbevelen :)”

Entrea Lindenhout
Jeske Krechting
14 personen
Wie is de Rat Arnhem

Wie is de Mol Arnhem - Wie is de Rat-Events

“De groep vond het een leuke activiteit!”

Wageningen University & Research
Banu van Moerkerk
26 personen
Wie is de Rat Wageningen

Wie is de Mol Wageningen - Wie is de Rat-Events

”Voor een vrijgezellenfeest zijn we met een groep van 23 dames het wie is de rat spel gaan spelen in Den Bosch. Na een korte uitleg konden we in groepjes door de stad gaan om opdrachten te doen. We hebben genoten!”

Kayla Verbeeten
25 personen
Wie is de Rat Den Bosch

Image

”Super leuk spel Wie is de Rat gedaan met familie! Het was erg koud in Amsterdam, maar daar merkte je niks van. Doordat we allemaal gemotiveerd aan de opdrachten bezig waren, vloog de tijd! De opdrachten waren gevarieerd en uitdagend! We hebben hard gelachen en er is hard ge-rat!”

17 personen
Wie is de Rat Amsterdam

Image

Liever een andere activiteit?

Wij willen niet saboteren, maar we werken nauw samen met andere evenementenbureaus!

Boek nu Wie is de Rat als Citygame

En ervaar hét listigste stadsspel op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773