Ken jij ons al?

Wie is de mol uitje

Inclusief enthousiaste en professionele begeleider

Wie is de mol uitje

Personaliseer met eigen opdrachten of highlights

Wie is de mol uitje

Spanning, sabotage en teambuilding

Over ons

Wie is de Rat Events

Wie is de Rat Events is nummer 1 in het organiseren van de leukste en meest unieke teamuitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en allerlei andere uitjes voor ieder gezelschap. En waar zijn we goed in? Een spel organiseren waarin volop kan worden gesaboteerd. Een spel waar iedereen wel eens van heeft gehoord. Waar zelfs de meest onschuldige persoon in de groep, leert hoe je een meester in bedriegen wordt. Met drie verschillende Wie is de Rat-uitjes is er voor ieder wat wils. Wij weten waar we goed in zijn. En met die kennis helpen we je graag. Aangenaam. Wij zijn Wie is de Rat Events.

 

Door en voor Molloten

En zo is het begonnen. Wij, als echte fans van het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, konden alleen maar dromen van een keer aan het programma meedoen. Helaas wisten wij ook: die kans is vrij klein. En daarom besloten wij het heft in eigen handen te nemen. Net zoals de Mol dat zou doen. Zo is Wie is de Rat Events ontstaan. Door Molloten, voor Molloten. En natuurlijk voor iedereen die gewoon een tof spel wilt spelen. In de stad. Aan tafel. Of vanuit huis. Wij wilden het onmogelijke mogelijk maken. Voor ieder wat wils, maar toch vanuit hetzelfde concept: sabotage. Wie is de Rat Events is sinds 2008 expert in Wie is de Rat-uitjes. En dat geeft ons elke dag energie om er nóg meer uit te halen. Hopelijk binnenkort ook voor jullie uitje!

Wie is de Mol Citygame voor groepen en teamuitjes

Onze vrienden

We vertellen je graag over ons. En dus ook over onze vrienden. Je zou zeggen dat een echte Rat geen vrienden heeft. Maar dat zou het leven erg saai maken. Gelukkig hebben wij genoeg vrienden. Vrienden met talent. Waar wij geen genoeg krijgen van Wie is de Mol, zijn zij geobsedeerd door andere uitjes. Crazy88, Ik hou van Holland, virtual reality en escape rooms. En zij helpen jullie daar maar al te graag bij.

Crazy 88 Events

De allergeksten onder ons kunnen terecht bij Crazy 88 Events. Zij zijn de enige Crazy 88-organisatie met een officiële licentie en zorgen ervoor dat jouw Crazy 88 er een is om nooit te vergeten. Met verschillende uitjes zit er zeker voor iedereen iets tussen.

Ontdek Crazy 88

Wie is de Mol spel alternatieven; crazy88 spel in de stad

Ik Hou van Holland Events

“Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzeeeeeee’. Kun jij deze tekst afmaken? Dan is een Ik Hou van Holland-uitje helemaal iets voor jou! Onze vrienden van Ik Hou van Holland Events zijn expert op dit gebied en helpen je graag met het perfecte uitje.

Ontdek Ik Hou van Holland

Wie is de Mol spel alternatieven; Gek op Holland bedrijfsuitje

Virtual Reality Events

Experts op het gebied van Virtual Reality. Dat zijn de bazen van VIrtual Reality Events. Promotie, bedrijfsuitjes, escape rooms of teambuildilng. Alles is mogelijk met deze virtuele events. Iets wat je zeker eens moet proberen!

Ontdek Virtual Reality op Locatie

Wie is de Mol spel alternatieven; virtual reality op locatie

Escape Room Events

Onze vrienden van Escape Room Events hebben een scala aan escape rooms klaarliggen die jullie kunnen spelen, zoals een mobiele escape room op een locatie naar keuze. Liever een escape room op maat? Ook dat is voor deze bazen geen probleem!

Ontdek Escape Room op Locatie

Wie is de Mol spel alternatieven; escape game op locatie