Wie is de Mol Rat
Citygame

Boek snel hét verraderlijkste stadsspel van Nederland als teamuitje. Eén van jullie is niet te vertrouwen in Wie is de Rat, maar wie?

Wie is de mol uitje

Te spelen op elke locatie naar keuze

Wie is de mol uitje

Hét teamuitje voor Molloten

Wie is de Mol spel op locatie

Google recencies:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Wie is de Rat Citygame

Hét verraderlijkste stadsspel

Verwarring, spanning en avontuur. Een dag vol opwinding en mysterie. In een stad naar keuze wordt een spannend Wie is de Mol Rat spel gespeeld. Een Citygame om precies te zijn. Er wordt gelachen en samengewerkt. Maar dat is lang niet alles. Er is sabotage in het spel. Worden alle opdrachten wel goed ingestuurd? Hadden we niet meer punten dan dit? Zijn we onderweg iets verloren? Nee, ja en ja. Want vergis je niet. Er is een Rat in jullie team actief..

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Wie is de Mol Rat spel

“En we zijn van start. Voor de start zijn de eerste verbonden al gemaakt. Ook ik ben al een aantal keer benaderd door mijn medespelers. Je zou bijna denken dat ik een ‘normale’ kandidaat ben. Ha. Natuurlijk ben ik dat niet. Ik ben de Rat. Vandaag draait het hele spel om mij. Ze zullen alles op alles zetten om mij te ontmaskeren. Ik ben erop voorbereid en ga het ze niet makkelijk maken. Hopelijk zet ik ze allemaal op het verkeerde spoor en saboteer ik elke opdracht. Hoe dan ook, de vraag van de dag blijft: Wie kun je nu eigenlijk vertrouwen? Nou, mij in ieder geval niet. Want ik ben de Rat.”

Ja, ik wil een offerte!Over ons

Image

Recensies

“Super leuke activiteit! We hebben Wie is de Rat gespeeld tijdens ons jaarlijkse teamuitje en we hebben echt hartstikke genoten van het Wie is de Rat spel in Apeldoorn.”

Ella
Achmea – Apeldoorn
Wie is de Rat Citygame

“Samen een toffe en spannende game spelen met de elementen van Wie is de Mol. De activiteit van Wie is de Rat-Events was top geregeld en een dikke aanrader!”

Jay
Eindhovens Dagblad
Wie is de Rat Citygame

“Super leuke activiteit in de stad! We hebben de Wie is de Rat Citygame gespeeld tijdens ons jaarlijkse teamuitje en we hebben echt genoten. Dit spel van Wie is de Rat-Events is een aanrader!”

Benjamin
Lidl – Vestigingen Arnhem
Wie is de Rat Citygame

Veelgestelde vragen

1. Hoe werkt de Wie is de Rat Citygame?

Heel simpel: met een toffe app-game. In deze app vind je alles wat je nodig hebt. Hier zie je de scores, kunnen jullie opdrachten insturen, foto’s maken en raadsels oplossen. Daarnaast krijg je offline spelmateriaal mee om alle opdrachten goed te volbrengen. Tenminste, áls je al het spelmateriaal hebt. Misschien houdt de Rat wel iets achter..

2. Wat is het verschil tussen 'Wie is de Mol' en 'Wie is de Rat'?

Wie is de Rat is gebaseerd op het tv-spektakel ‘Wie is de Mol?’. Dit betekent dat de opdrachten lijken op die van Wie is de Mol, maar dan met een twist. Gekker. Spannender. Daarnaast werkt Wie is de Rat met een app-game, waarin jullie alle scores en opdrachten kunnen zien. Wie is de Mol is geliefd door veel fans. Zo’n spel zou toch iedereen eens willen spelen. Dat dachten wij dus ook. Fans van Wie is de Mol: opgepast. Wacht maar tot je Wie is de Rat hebt gespeeld..

3. In welke steden kun je dit stadsspel spelen?

Goed nieuws!

Je kunt dit spannende stadsspel in iedere stad in Nederland of België spelen. Het heet niet voor niets een Citygame natuurlijk. Speel Wie is de Rat dus bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Eindhoven, Breda, Brugge, Groningen of Maastricht. Van noord naar zuid en van oost naar west. Wie is de Rat is overal te spelen.

4. Kan de Wie is de Rat Citygame ook in een andere taal worden gespeeld?

Jazeker kan dat!

Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. En dus kan dit stadsspel ook geheel in het Engels of Duits worden gespeeld! Dus een stad naar keuze én een taal naar keuze. Top, toch? Zolang het Engels of Duits is. 😉

Boek nu Wie is de Mol Rat als Citygame!