Wie is de Mol Rat
Citygame

Boek snel hét verraderlijkste stadsspel van Nederland als teamuitje. Eén van jullie is niet te vertrouwen in Wie is de Rat, maar wie?

Wie is de Mol teamuitje - bedrijfsuitje - vrijgezellenfeest | WIDR-Events

Te spelen op elke locatie naar keuze

Wie is de Mol spel op locatie - Wie is de Rat-Events

Hét teamuitje voor Molloten

Wie is de Mol stadsspel - City game | Wie is de Rat

Google beoordelingen: 4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Wie is de Rat Citygame

Hét verraderlijkste stadsspel

Verwarring, spanning en avontuur. Een dag vol opwinding en mysterie. In een stad naar keuze wordt een spannend Wie is de Mol Rat spel gespeeld. Een Citygame om precies te zijn. Er wordt gelachen en samengewerkt. Maar dat is lang niet alles. Er is sabotage in het spel. Worden alle opdrachten wel goed ingestuurd? Hadden we niet meer punten dan dit? Zijn we onderweg iets verloren? Nee, ja en ja. Want vergis je niet. Er is een Rat in jullie team actief..

Offerte aanvragen Meer informatie

Trailer Wie is de Rat

Kruip in de rol van de Rat

“En we zijn van start. Voor de start zijn de eerste verbonden al gemaakt. Ook ik ben al een aantal keer benaderd door mijn medespelers. Je zou bijna denken dat ik een ‘normale’ kandidaat ben. Ha. Natuurlijk ben ik dat niet. Ik ben de Rat. Vandaag draait het hele spel om mij. Ze zullen alles op alles zetten om mij te ontmaskeren. Ik ben erop voorbereid en ga het ze niet makkelijk maken. Hopelijk zet ik ze allemaal op het verkeerde spoor en saboteer ik elke opdracht.

Hoe dan ook, de vraag van de dag blijft: Wie kun je nu eigenlijk vertrouwen? Nou, mij in ieder geval niet. Want ik ben de Rat.”

Wie is de Mol bedrijfsuitje - WIDR-Events

Personaliseer jouw uitje op maat!

Onder leiding van onze Rik van de Westelaken gaan jullie in teams de strijd tegen elkaar aan. Met behulp van onze app-game zie je de scores, kunnen jullie opdrachten insturen, foto’s maken en raadsels oplossen. Daarnaast krijg je offline spelmateriaal mee om alle opdrachten goed te volbrengen. Tenminste, áls je al het spelmateriaal hebt. Misschien houdt de Rat wel iets achter..

Wil je het uitje laten personaliseren? Het uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Geef je wensen gerust door. Samen maken we er een ‘verraderlijk’ leuke dag van!

Over onsContact

 

Wie is de Mol diner / dinerspel | Wie is de Rat-Events

Boek nu Wie is de Mol Rat als Citygame

En ervaar hét listigste stadsspel op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773