Wie is de Rat
Citygame

Ben je klaar voor verraad en sabotage? Boek dan snel hét listigste stadsspel van Nederland en België op locatie naar keuze. Eén van jullie is niet te vertrouwen in Wie is de Rat, maar wie?

Wie is de Mol spel op locatie - Wie is de Rat-Events

Te boeken vanaf 5 personen

Wie is de Mol teamuitje - bedrijfsuitje - vrijgezellenfeest | WIDR-Events

Te spelen op elke locatie naar keuze

Wie is de Mol stadsspel - City game | Wie is de Rat

Google beoordelingen: 4,6 ★★★★★

Hét verraderlijkste stadsspel

Verwarring, spanning en avontuur. Een dag vol opwinding en mysterie. In een stad naar keuze gaan jullie in groepjes van circa 5 personen Wie is de Rat spelen. Een Citygame om precies te zijn. Er wordt gelachen en samengewerkt. Maar dat is lang niet alles. Er is sabotage in het spel.

Worden alle opdrachten wel goed ingestuurd? Hadden we niet meer geld bij elkaar gespeeld dan dit? Zijn we onderweg iets verloren? Nee, ja en ja. Want vergis je niet. Er is een Rat in jullie team actief…

Offerte aanvragen Meer informatie

Trailer Wie is de Rat

Kruip in de rol van de Rat

Onder leiding van onze eigen spelleiders gaan jullie in teams de strijd tegen elkaar aan. Met behulp van onze app-game zie je de scores, kunnen jullie opdrachten insturen, foto’s maken en raadsels oplossen. Daarnaast krijg je spelmaterialen mee om alle opdrachten goed te volbrengen. Tenminste, áls je al het spelmateriaal hebt. Misschien houdt de Rat wel iets achter…

De stemming is al direct voelbaar. Eén voor één worden jullie naar voren geroepen. Het is tijd om je rol te bekijken. De vraag van de dag komt steeds nadrukkelijker naar voren: Wie kun je nu eigenlijk vertrouwen? En wie niet? Kruip in de rol van kandidaat of de Rat en ervaar zelf hét listigste stadsspel van Nederland en België!

Haal alles uit jullie uitje!

Verraad, sabotage en manipulatie. Wie is de Rat is hét ideale teamuitje voor ieder gezelschap. En wij kunnen uit ervaring zeggen dat het saboteren van opdrachten hongerig maakt. Haal daarom alles uit jullie uitje door Wie is de Rat te combineren met een lunch, diner of borrel. Vraag ons daarom gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij met diverse horecagelegenheden en eventlocaties samen door heel Nederland en België.

Stel eventuele vragen gerust aan Guus, dé specialist in Wie is de Rat

Contact 0413-302773

Guus - Wie is de Mol spel op locatie

Waarom kiezen voor Wie is de Rat-Events?

Is de Rat nog aan het saboteren?

”Afgelopen zondag hadden wij een zeer geslaagd bedrijfsuitje, georganiseerd door Wie is de Rat-Events! We hebben met de hele groep een fantastische dag gehad met het spel Wie is de Rat! Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. Ook de horeca (de lunch en de borrel) waren goed verzorgd.”

Heunen Opticiens Beek & Geleen
Ralf Boosten
21 personen
Wie is de Rat Maastricht

Wie is de Mol Maastricht - Wie is de Rat-Events

“Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons popkoor! Via een app die je moest downloaden werd er random een rat aangewezen. En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit varieerde van een ingewikkelde puzzel, een grappige foto of video die gemaakt moest worden of het uitbeelden van een woord via een alfabet. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. Het was zeer professioneel opgezet. De organisatie zorgde zelfs voor een prijs voor het beste team, maar ook voor de beste rat.“

Zanggroep Xango
Astrid Matthijsse
31 personen
Wie is de Rat Helmond

Wie is de Rat Helmond - Wie is de Rat-Events

“Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Univé
Hennie Poortinga
15 personen
Wie is de Rat Zwolle

Wie is de Mol Zwolle - Wie is de Rat-Events

“Ik vond het erg leuk en heb vanuit de groep ook positieve reacties ontvangen! Ik zou jullie aanbevelen :)”

Entrea Lindenhout
Jeske Krechting
14 personen
Wie is de Rat Arnhem

Wie is de Mol Arnhem - Wie is de Rat-Events

“De groep vond het een leuke activiteit!”

Wageningen University & Research
Banu van Moerkerk
26 personen
Wie is de Rat Wageningen

Wie is de Mol Wageningen - Wie is de Rat-Events

”Voor een vrijgezellenfeest zijn we met een groep van 23 dames het wie is de rat spel gaan spelen in Den Bosch. Na een korte uitleg konden we in groepjes door de stad gaan om opdrachten te doen. We hebben genoten!”

Kayla Verbeeten
25 personen
Wie is de Rat Den Bosch

Image

”Super leuk spel Wie is de Rat gedaan met familie! Het was erg koud in Amsterdam, maar daar merkte je niks van. Doordat we allemaal gemotiveerd aan de opdrachten bezig waren, vloog de tijd! De opdrachten waren gevarieerd en uitdagend! We hebben hard gelachen en er is hard ge-rat!”

17 personen
Wie is de Rat Amsterdam

Image

Boek nu Wie is de Rat als Citygame

En ervaar hét listigste stadsspel op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773