Uitje aanvragen
Te spelen op elke locatie naar keuze
Te spelen op elke locatie naar keuze
Te boeken vanaf 5 personen
Te boeken vanaf 5 personen
Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Populaire steden

Ontdek een stad naar keuze op een unieke wijze.

Wij komen naar jullie toe

Wie is de Rat is te spelen in elke stad en in elk dorp. Mol bijvoorbeeld erop los in ApeldoornLeeuwardenDen Haag of Emmen. Liever naar het buitenland? Ook dat kan! Speel dit prachtige spel bijvoorbeeld in AntwerpenLeuven of Düsseldorf.

Zie je jouw stad of dorp niet? Maakt niet uit, Wie is de Rat-Events brengt hét sluwste stadsspel naar jullie toe.

Wie is de Rat | Stadsspel | City game | Bedrijfsuitje Teamuitje Vrijgezellenfeest Teambuilding Activiteit Personeelsuitje

Veelgestelde vragen

Wie is de Rat is een spannend stadsspel voor échte Molloten. Je gaat namelijk aan de slag met dé leukste opdrachten/puzzels en ontdekt tegelijkertijd dé vetste hotspots van de stad.

We willen niet te veel verklappen, maar stiekem is Wie is de Rat hét ideale spel voor ieder gezelschap.

Wie is de Rat is uitermate geschikt voor grote groepen. Zo splitsen we de grote groep op, zodat jullie in teams van 4 tot 6 personen de opdrachten gaan uitvoeren. Vervolgens gaan jullie, gewapend met een tas vol materialen en attributen, aan de slag om het meeste geld bij elkaar te spelen. Helaas gaat dit niet zo makkelijk. Er zit namelijk een Rat in jullie team… #spoiler

We willen natuurlijk niet te veel prijs geven. De Rat zou zomaar op enkele ideeën gebracht kunnen worden… Wel kunnen we alvast een kleine voorzet geven van enkele Wie is de Rat opdrachten. Maak bijvoorbeeld een foto van verschillende locaties, poseer met je team als standbeeld of praat door de portofoon tijdens de Wie is de Rat-Museum Tour.

Tijdens het maken van de verschillende Wie is de Rat opdrachten hebben we rekening gehouden met enkele belangrijke aspecten. Zo staat teambuilding tijdens het uitje centraal. Daarnaast is er voldoende ruimte voor de Rat om de gemeenste rattenstreken uit te halen.

Tijdens Wie is de Rat zijn er 2 prijzen te winnen. Zo wint enerzijds het team dat het meeste geld bij elkaar heeft gespeeld. Anderzijds krijgt de ‘beste’ Rat een prijs. Hij of zij heeft er namelijk voor gezorgd dat zijn of haar team onderaan is geëindigd.

Boek nu Wie is de Rat als Citygame!

Ja, ik wil een gratis offerte!