Stap in de schoenen van de Mol en ervaar met Wie is de Rat een uniek stadsspel in Den Haag. Wie is er te vertrouwen? En wie niet? Speel nu Wie is de Rat op locatie naar keuze in Den Haag!

Wie is de Mol spel op locatie - Wie is de Rat-Events

Te boeken vanaf 5 personen

Wie is de Mol teamuitje - bedrijfsuitje - vrijgezellenfeest | WIDR-Events

Te spelen in heel Den Haag

Wie is de Mol stadsspel - City game | Wie is de Rat

Google beoordelingen: 4,6 ★★★★★

Home » Steden » Wie is de Mol Den Haag

Wie is de Rat Den Haag

Geïnspireerd door tv, maar dan anders. Gekker. Uitdagender. Meeslepender. Wie is de Rat is hét listigste uitje van Den Haag. Ben je klaar voor list en bedrog? Samenwerking en teambuilding? Boek dan snel Wie is de Rat als stadsspel bij Wie is de Rat-Events en ervaar een unieke ervaring om niet snel te vergeten in Den Haag.

Ga in teams de strijd tegen elkaar aan, voltooi verraderlijke opdrachten, los raadsels op en beantwoord die ene vraag: Wie is de Rat? Lukt het jullie om de Rat te vinden voordat alle opdrachten gesaboteerd zijn?

Offerte aanvragen Bekijk de trailer

Mol erop los met Wie is de Rat in Den Haag

Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit!

Wie kun jij vertrouwen?

De spanning begint al langzaam te stijgen. Onze begeleiders staan op het punt om jullie op de afgesproken locatie te ontmoeten in Den Haag. Na een korte introductie stapt iedereen één voor één naar voren. Het is namelijk tijd om de rollen bekend te maken. In het geheim natuurlijk.

Wie is er Rat? En wie niet? Het psychologische spelletje is begonnen. Wie kun jij vertrouwen? Niets is wat het lijkt. Verraderlijke opdrachten en onverwachte wendingen vliegen om jullie oren. Denk jij met jouw teamgenoten het meeste geld bij elkaar te spelen? Werken jullie het beste samen? Dan gaat jouw team naar huis met de felbegeerde Wie is de Rat-Trofee!

Haal alles uit jullie uitje!

Verraad, sabotage en manipulatie. Wie is de Rat is hét ideale teamuitje voor ieder gezelschap. En wij kunnen uit ervaring zeggen dat het saboteren van opdrachten hongerig maakt. Haal daarom alles uit jullie uitje door Wie is de Rat te combineren met een lunch, diner of borrel. Vraag ons daarom gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij met diverse horecagelegenheden en eventlocaties samen door heel Nederland en België. Onze tip om alles uit Wie is de Rat Den Haag te halen!

Stel eventuele vragen gerust aan Guus, dé specialist in Wie is de Rat

Contact 0413-302773

Guus - Wie is de Mol spel op locatie

Waarom kiezen voor Wie is de Rat-Events?

Heeft de rat hier iets mee te maken?

”Afgelopen zondag hadden wij een zeer geslaagd bedrijfsuitje, georganiseerd door Wie is de Rat-Events! We hebben met de hele groep een fantastische dag gehad met het spel Wie is de Rat! Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. Ook de horeca (de lunch en de borrel) waren goed verzorgd.”

Heunen Opticiens Beek & Geleen
Ralf Boosten
21 personen
Wie is de Rat Maastricht

Wie is de Mol Maastricht - Wie is de Rat-Events

“Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons popkoor! Via een app die je moest downloaden werd er random een rat aangewezen. En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit varieerde van een ingewikkelde puzzel, een grappige foto of video die gemaakt moest worden of het uitbeelden van een woord via een alfabet. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. Het was zeer professioneel opgezet. De organisatie zorgde zelfs voor een prijs voor het beste team, maar ook voor de beste rat.“

Zanggroep Xango
Astrid Matthijsse
31 personen
Wie is de Rat Helmond

Wie is de Rat Helmond - Wie is de Rat-Events

“Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Univé
Hennie Poortinga
15 personen
Wie is de Rat Zwolle

Wie is de Mol Zwolle - Wie is de Rat-Events

“Ik vond het erg leuk en heb vanuit de groep ook positieve reacties ontvangen! Ik zou jullie aanbevelen :)”

Entrea Lindenhout
Jeske Krechting
14 personen
Wie is de Rat Arnhem

Wie is de Mol Arnhem - Wie is de Rat-Events

“De groep vond het een leuke activiteit!”

Wageningen University & Research
Banu van Moerkerk
26 personen
Wie is de Rat Wageningen

Wie is de Mol Wageningen - Wie is de Rat-Events

”Voor een vrijgezellenfeest zijn we met een groep van 23 dames het wie is de rat spel gaan spelen in Den Bosch. Na een korte uitleg konden we in groepjes door de stad gaan om opdrachten te doen. We hebben genoten!”

Kayla Verbeeten
25 personen
Wie is de Rat Den Bosch

Image

”Super leuk spel Wie is de Rat gedaan met familie! Het was erg koud in Amsterdam, maar daar merkte je niks van. Doordat we allemaal gemotiveerd aan de opdrachten bezig waren, vloog de tijd! De opdrachten waren gevarieerd en uitdagend! We hebben hard gelachen en er is hard ge-rat!”

17 personen
Wie is de Rat Amsterdam

Image

Boek nu Wie is de Rat in Den Haag

En ervaar hét listigste spel op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773