Wie is de Mol Rat
Diner Spel

Wie is de Mol Rat | Diner

“Daar zitten we dan. Iedereen aan een lange tafel, klaar voor het wie is de mol rat diner. Het lijkt wel of nog niet iedereen beseft dat we zo meteen een spannend spel gaan spelen. Nu is iedereen nog gezellig met elkaar aan het praten, maar over een paar minuten zal dat wel anders zijn. Laat ik nog maar even van dit moment genieten, want straks kruip ik in de rol van het personage: de Rat. Ik ben benieuwd of iemand me door zal hebben. Normaal gesproken praat ik mijn mond snel voorbij. Ik hoop dat ik dat straks niet doe, want dan hebben ze me natuurlijk meteen door. Aan de andere kant denkt vast iedereen dat ik het nooit kan zijn, juist omdat ik niets voor me kan houden. Ze denken me allemaal zo goed te kennen. Maar ja, bij Wie is de Rat is niets wat het lijkt. Dus ook niet hier aan tafel. Daar komen de gerechten, het wie is de mol rat diner kan beginnen. En het spel dus ook….”

Niets is gezelliger dan met vrienden, collega’s of familie te genieten van een heerlijk diner. Jullie kennen elkaar natuurlijk al goed, maar een diner geeft je de gelegenheid elkaar nog beter te leren kennen. Tijdens een diner komen de leukste, gekste, grappigste verhalen naar boven. Je zou denken dat er niets leuker is dan een diner. Nou, één ding dan: Het wie is de Rat diner. De manier om elkaar écht goed te leren kennen. Een spannend, verwarrend en opwindend spel aan tafel. Op wie kun je rekenen en wie haakt er af?

  • Gegarandeerd een geslaagd Diner, waarbij het geen moment stil zal zijn!
  • De ideale combinatie tussen een Diner en spel
  • Een activiteit voor Wie is de Mol kijkers/liefhebbers
  • Naast het ontmaskeren van de Rat ook een ware strijd tussen de teams

24,50 p.p.

Vanaf 6 personen

Grote groepen ontvangen korting

}

2 - 2,5 uur

Overal in Nederland en België

221 keer geboekt

0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dineren | Wie is de Rat

Op een locatie in een stad naar keuze kom je als groep bij elkaar. Hier ga je genieten van een heerlijk diner. Tijdens dit diner vervul je als team opdrachten om punten te score. Maar dit diner heeft een eigenaardig staartje. De rat zit namelijk bij jullie aan tafel die probeert al jullie opdrachten te saboteren. Als team zul je krachten moeten bundelen om de rat te ontmaskeren.

Het Wie is de Rat Diner geeft een leuke twist aan een Diner. Het wordt gegarandeert niet stil aan tafel en voor zowel de Ratten als de spelers zal het een Diner zijn om niet snel te vergeten!

'Wie is de Rat' spelbegeleider Jasper

Wie is de Rat | Aan tafel

Op de locatie naar keuze ontvang je van ons de briefing over het wie is de rat diner. Ook hier worden weer teams samengesteld en bevindt het personage ‘de rat’ zich in het spel. Ondertussen wordt de tafel voor jullie gedekt en wordt het diner geserveerd. Jullie kunnen aan tafel. Het spel kan beginnen. De rat kan aan de slag. Tijdens het diner worden opdrachten uitgevoerd, puzzels opgelost en verdienen jullie als team punten. Ergens aan tafel zit de rat. Hij zal er alles aan doen om de opdrachten te saboteren en jullie score zo laag mogelijk te houden. Door de kleinere setting wordt de spanning des te groter. Je kunt iedereen goed in de gaten houden, maar je kunt ook nog makkelijker voor de gek worden gehouden. Let dus goed op verdacht gedrag en zorg ervoor dat jij weet wie de rat is.

Aan het einde van het wie is de rat diner wordt bekend gemaakt welk team het spel heeft gewonnen. En natuurlijk komen we er dan achter wie het jullie zo moeilijk heeft gemaakt. Wie is de Rat? Daarna krijgt de rat de gelegenheid te vertellen hoe hij de opdrachten heeft gesaboteerd. Onder het genot van een drankje kan deze mysterieuze avond goed worden afgesloten.

Onze Wie is de Rat uitjes zijn ook mogelijk in het Engels of Duits

Wilt u meer informatie over het Wie is de Rat Diner, een vrijblijvende offerte of direct boeken?

Activiteit vol spanning en sabotage

Recensies Wie is de Rat Diner

“We zoeken ieder jaar wel een leuke activiteit voor bij ons jaarlijkse afdelings diner. Dit jaar kozen we voor een Wie is de Rat Diner, het was een super gezellige avond! Zowel de organisatie als het spel was zeer goed, dankjewel Wie is de Rat Events.”

Lea, Ahold

“Afgelopen week een Wie is de Rat Diner gehad, het was een zeer gezellig spannend en leuk spel! Het is fijn dat Wie is de Rat Events heeft geholpen met het zoeken naar een geschikte horecagelegenheid.”

Marit, Philips

“Super gezellig Diner gehad! Niet iedereen kende elkaar dus we zochten een spel waarmee iedereen toch met elkaar in contact kwam, het Wie is de Rat Diner van Wie is de Rat Events voldeed hier volledig aan!”

Astrid

Meer info over Wie is de Rat?

Stuur mij een Wie is de Rat offerte

3 + 2 =

Contactgegevens Wie is de Rat

0413 302 773

KVK: 74143174