Wie is de Mol Rat
City Game

Wie is de Mol Rat | Teamuitje

“En we zijn van start. Vandaag spelen we Wie is de Rat in de stad. Nog voordat we begonnen werden de eerste verbonden al gesloten. Ook ik ben al een aantal keer benaderd door mijn medespelers, je zou bijna denken dat ik een ‘normale’ kandidaat ben. Maar dat ben ik natuurlijk niet. Ik ben de Rat, de man of vrouw die alles gaat saboteren. Vandaag draait het hele spel om mij. Ze zullen alles op alles zetten om mij te ontmaskeren. Ik ben erop voorbereid en ga het ze niet gemakkelijk maken.  Hopelijk zet ik ze allemaal op het verkeerde spoor en saboteer ik ondertussen opdracht na opdracht. Hoe dan ook, de vraag van de dag blijft: Wie kun je nu eigenlijk vertrouwen? Nou, mij in ieder geval niet…”

Verwarring en avontuur: een dag vol spanning, opwinding en mysterie.
Een dag om erachter te komen op wie je kunt rekenen..

  • Een gloednieuwe app vol leuke opdrachten en verrassende elementen
  • Ideaal teamuitje of activiteit voor een vrijgezellenfeest
  • Een teambuilding activiteit gebasseerd op Wie is de Mol!
  • Achteraf krijgen jullie een fotoboekje met alle foto’s en video’s van jullie Wie is de Rat teamuitje!
24,50 p.p.
Vanaf 6 personen

Grote groepen ontvangen korting

}
2 - 2,5 uur
Overal in Nederland en België
421 keer geboekt
0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Teambuilding activiteit | Wie is de Rat

Als team start je in (het centrum) van een stad naar keuze. Vanaf dan begint het spel. Je zult met je team moeten samenwerken om verschillende opdrachten uit te voeren en zo punten te verzamelen. Maar de rat bevindt zich in het spel die de opdrachten probeert te saboteren. Naast het uitvoeren van opdrachten jaagt het team dus ook nog eens op een rat haar midden. Om de opdrachten te laten slagen is samenwerking en vertrouwen belangrijk. Maar wie is te vertrouwen?

Het is geweldig om te zien hoe creatief de Ratten zijn bij het saboteren en dwarsbomen van de opdrachten. Doordat ze van het spel een grote chaos maken is het een echt spannende activeit en ideaal voor teamuitjes!

'Wie is de Rat' spelbegeleider Wout

Wie is de Rat | Unieke app-game

Voordat het spel begint krijgen jullie eerst te horen wat jullie te wachten staat op deze avontuurlijke dag. Terwijl jullie kunnen genieten van een heerlijke kop koffie of thee wordt de inhoud van het spel haarfijn aan jullie uitgelegd en wordt de spanning al een beetje opgevoerd. Daarna zullen er teams worden gemaakt en kan het spel gaan beginnen. Mr. of Misses de Rat is klaar om aan de slag te gaan.

Tijdens het spel wordt er een bepaalde route gelopen. Op deze route zul je als team diverse opdrachten moeten vervullen. Zoals altijd bij de rat, is niets wat het lijkt. Verwacht dan ook niet dat het je team gemakkelijk wordt gemaakt. De route, de opdrachten en het onderlinge spel tussen kandidaten zullen je regelmatig versteld doen staan.

Aan het einde van de dag komt iedereen weer samen en wordt er bekend gemaakt wie het spel heeft gewonnen. En misschien nog wel veel belangrijker: we maken bekend wie al die tijd geprobeerd heeft het spel te saboteren: wie is de Rat??

Onze Wie is de Rat uitjes zijn ook mogelijk in het Engels of Duits

Wilt u meer informatie over het Wie is de Rat City Game, een vrijblijvende offerte of direct boeken?

Activiteit vol spanning en sabotage

Recensies van Wie is de Rat activiteit. 80% van onze uitjes is voor bedrijven met grote groepen.

“We wouden als teamuitje dit jaar graag het Wie is de Mol spel spelen, de activiteit van Wie is de Rat Events sloot hier echt op aan! Het was een geweldige activiteit dat volledig aansloot op ons teamuitje. De spelbegeleiders van Wie is de Rat Events waren zeer vriendelijk!”

Niels, Coolblue

“We waren op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest en kwamen bij Wie is de Rat Events terecht. Super leuk Wie is de Rat spel!”

Teun

“Super leuke activiteit! We hebben Wie is de Rat gespeeld tijdens ons jaarlijkse teamuitje en we hebben echt harstikke genoten van het Wie is de Rat spel van Wie is de Rat Events!”

Ella, Rituals

Meer info over Wie is de Rat?

Stuur mij een Wie is de Rat offerte

3 + 2 =

Contactgegevens Wie is de Rat

0413 302 773

KVK: 74143174