Wie is de Mol Rat Vrijgezellenfeest

Speel dé spannendste Citygame van Nederland in een stad naar keuze.

 

Wie is de mol uitje

Te spelen op elke locatie naar keuze

Wie is de mol uitje

Hét teamuitje voor Molloten

Wie is de Mol spel op locatie

Google recensies:
4,6 ★★★★★

Home » Wie is de Mol Vrijgezellenfeest

Wie is de Mol Rat als vrijgezellenfeest

Ontdek de leukste steden van Nederland samen met jouw vrienden. Gedurende het Wie is de Rat stadsspel voltooi je opdrachten, zodat je zoveel mogelijk punten scoort. Tijdens het verzamelen van al die punten kom je op de leukste plekken in de door jullie gekozen stad. Maar pas op! Één iemand van jouw team saboteert de boel. Durven jullie elkaar te testen op vertrouwen?

Offerte aanvragen Meer informatie

Referenties

 

“Super leuke activiteit! We hebben Wie is de Rat gespeeld tijdens ons jaarlijkse teamuitje en we hebben echt harstikke genoten van het Wie is de Rat spel van Wie is de Rat-Events!”

Ella
Achmea – Apeldoorn
Citygame

“We wilden als teamuitje dit jaar graag het Wie is de Mol spel spelen, de activiteit van Wie is de Rat-Events sloot hier echt op aan! De spelbegeleiders waren zeer vriendelijk!”

Niels
HEMA – Vlissingen
Citygame

“We waren op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest en kwamen bij Wie is de Rat-Events terecht. Super leuk Wie is de Rat spel!”

Teun
Van Mossel OPC
Citygame

Veelgestelde vragen

Hoe speel je Wie is de Rat?

Wie is de Rat is een Citygame die je speelt in de leukste steden van Nederland. En deze leukste stad wordt door jou ingevuld. Wij organiseren teamuitjes van Middelburg tot Enschede. Na de keuze van de stad ga je samen met je groep van 5 á 6 personen op pad.

Eenmaal in de stad, speel je Wie is de Rat via een online app. Uitvoeren van opdrachten en punten scoren staat op dit moment centraal. Maar pas op! Er is één iemand die de boel saboteert. Vind hem en scoor de meeste punten. Ga ten slotte als winnaar van de Wie is de Rat beker naar huis!

Met hoeveel personen kan ik Wie is de Rat als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje boeken?

Wie is de Rat is al te spelen vanaf 6 personen. Ben je met een hele groep? Geen probleem. We delen de totale groep op in kleinere teams van 5 á 6 personen. In elk team is er een Rat actief. Ben jij de saboteur? Of probeer je juist de Rat te ontmaskeren?

Is Wie is de Rat geschikt voor familiedagen?

Wie is de Rat is geschikt voor elke groepssamenstelling. Het spel is makkelijk speelbaar, omdat je het speelt via een app. Het is daarnaast de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen. Aangezien iedereen graag wil winnen is ook dit een pluspunt voor de familie. Het beste groepje wint, waardoor er een onderlinge competitie ontstaat binnen de familie, maar het gaat natuurlijk vooral om de eer. De enige echte Wie is de Rat winnaar. Twijfels of vragen? Neem dan contact met ons op!

Boek snel Wie is de Rat als Citygame!