Wie is de Mol Rat bedrijfsuitje

Speel hét verraderlijkste stadsspel nu zelf als bedrijfsuitje op locatie naar keuze. Ben jij de Rat?

Wie is de mol uitje

Te spelen op elke locatie naar keuze

Wie is de mol uitje

Hét bedrijfsuitje voor Molloten

Wie is de Mol spel op locatie

Google recensies:
4,6 ★★★★★

Home » Wie is de Mol Bedrijfsuitje

Wie is de Mol Rat als bedrijfsuitje

Speel samen met collega’s hét leukste en meest verraderlijke stadsspel van Nederland. Wie is de Rat met Mol beleving is hét ultieme bedrijfsuitje voor samenwerking en sabotage. Durven jullie het aan? Ideaal voor zowel kleine als grote groepen!

Offerte aanvragen Meer informatie

Referenties

“Super leuke activiteit! We hebben Wie is de Rat gespeeld tijdens ons jaarlijkse teamuitje en we hebben echt hartstikke genoten van het Wie is de Rat spel van Wie is de Rat-Events!”

Ella
Achmea – Apeldoorn
Wie is de Rat Citygame
140 personen

“We waren op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest en kwamen bij Wie is de Rat-Events terecht. Super leuk Wie is de Rat spel!”

Teun
Van Mossel OPC
Wie is de Rat Citygame
185 personen

“Samen een toffe en spannende game spelen met de elementen van Wie is de Mol. De activiteit van Wie is de Rat-Events was top geregeld en een dikke aanrader!”

Jay
Eindhovens Dagblad
Wie is de Rat Citygame
89 personen

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik Wie is de Rat als bedrijfsuitje boeken?

Wie is de Rat is al te spelen vanaf 6 personen. Ben je met een hele groep? Geen probleem. We delen de totale groep op in kleinere teams van 5 á 6 personen. In elk team is er een Rat actief. Ben jij de saboteur? Of probeer je juist de Rat te ontmaskeren?

Waar kun je Wie is de Rat spelen?

Van Amsterdam tot Den Bosch en van Groningen tot Maastricht, Wie is de Rat is te spelen door heel Nederland. Wel raden we een grotere stad aan voor het spelplezier. Durf jij hét verraderlijkste stadsspel van Nederland al aan? 😉

Wat moet ik doen om het bedrijfsuitje vast te leggen?

Een offerte aanvragen. Geef gerust je wensen aan Wie is de Rat-Events door. Samen zorgen we voor hét perfecte bedrijfsuitje!

Boek snel Wie is de Rat als Citygame!