Wie is de Mol Rat spelen in Amsterdam

Wie is de Mol Rat spelen als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Naast Amsterdam kun je Wie is de Rat ook spelen in iedere andere stad in Nederland en België. Ongeacht het aantal personen. Amsterdam, met een prachtig en bruisend centrum is een van de populairste locaties om Wie is de Rat te spelen.

PS ons Wie is de Rat uitje in Amsterdam is sinds kort vernieuwd met een interactieve en moderne app-game, Wie is de Rat in Amsterdam is nu nog leuker dan ooit tevoren!

Wie is de Mol Rat Amsterdam

Uitdagende opdrachten in Amsterdam

Wie is de Rat: Verdien punten of saboteer de Wie is de Rat opdrachten, zoals je ze kent van televisie, in Amsterdam. Met natuurlijk de highlights van Amsterdam als rode draad!

unieke app-game

Onze Wie is de Rat app-game wordt iedere week geupdate en is bijna té interactief: zie de locatie van je tegenstanders in Amsterdam, upload automatisch foto’s van je opdrachten, check het live scoreboard en nog veel meer!

Te spelen in Amsterdam

Naast Amsterdam mogelijk in iedere stad of dorp. Wij rezien heel de Benelux rond. met veel plezier!!!

Foto's en Video's

Wees gerust, al het beeldmateriaal van jullie Wie is de Rat uitje in Amsterdam wordt opgeslagen en naderhand via de mail naar jullie opgestuurd. Daarnaast ontvangen jullie ook een fotoboekje thuis! Zo genieten jullie nog lang na van jullie Wie is de Rat uitje in Amsterdam.

Wie is de Mol Rat: ‘t spannendste uitje in Amsterdam

“En we zijn van start met ons bedrijfsuitje. Vandaag spelen we Wie is de Rat in Amsterdam. Nog voordat we begonnen werden de eerste verbonden al gesloten. Ook ik ben al een aantal keer benaderd door mijn medespelers, je zou bijna denken dat ik een ‘normale’ kandidaat ben. Maar dat ben ik natuurlijk niet. Ik ben de Rat, de man of vrouw die alles gaat saboteren. Vandaag draait het hele spel om mij. Ze zullen alles op alles zetten om mij te ontmaskeren. Ik ben erop voorbereid en ga het ze niet gemakkelijk maken. Hopelijk zet ik ze allemaal op het verkeerde spoor en saboteer ik ondertussen opdracht na opdracht. Hoe dan ook, de vraag van de dag blijft: Wie kun je nu eigenlijk vertrouwen? Nou, mij in ieder geval niet…”

Verwarring en avontuur: een dag vol spanning, opwinding en mysterie in Amsterdam.
Een dag om erachter te komen op wie je kunt rekenen..

  • Vernieuwde moderne app game vol leuke features!
  • Personaliseer je Wie is de Rat spel in Amsterdam met eigen highlights in Amsterdam, opdrachenten en bedrijfsvragen
  • Gloednieuwe app-game met vernieuwd concept
  • Achteraf een fotoboekje met de door jullie uitgevoerde opdrachten in Amsterdam
  • Ultieme strijd met spanning en sabotage en teambuilding in één!

Wie is de Rat spelen in Amsterdam?

Verschil tussen Wie is de Mol en Wie is de Rat in Amsterdam
– De varianten –

Wie is de Rat als activiteit in Amsterdam?

Teambuilding game

Wie is de Rat in Amsterdam is een echte teambuilding game gebaseerd op Wie is de Mol. Ontdek de Rat in jullie midden terwijl jullie Amsterdam verkennen en op verschillende locaties opdrachten uitvoeren

Wie is de Rat app-game

Onze app game wordt gespeeld op een Ipad (of telefoon) en bevat alles wat in 2019 mogelijk is betreffende app (games). Interactie, maps, chatfuncties, opdrachten. En alles automatisch met onze Art Rooijakkers die alles live volgt en beoordeelt!

Speel Wie is de Rat in Amsterdam

Wie is de Rat bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten zijn naast Amsterdam ook te boeken in heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland! In een stad, een dorp of op jouw locatie.

Alles vastgelegd op camera

Meerdere opdrachten worden voor de beoordeling van de jury vastgelegd.

Tip: voeg zelf een opdracht, highlight in Amsterdam of bedrijfsvragen toe. Wel zo leuk! En ook nog eens voor eeuwig vastgelegd op foto:)

Recensies Wie is de Rat spel in Amsterdam

“Ik ben al jaren lang fan van Wie is de Mol en was dan ook heel blij dat ik dit jaar ons bedrijfsuitje mocht organiseren. Ik ben direct naar Wie is de Rat Events gegaan en zij hebben mij uitstekend geholpen en het Wie is de Mol uitje was top geregeld!”

Rob, Sligro Food Group

“Ons Wie is de Rat uitje in Amsterdam was zeer geslaagd! De begeleiders van Wie is de Rat Events waren ruim op tijd aanwezig in Amsterdam, legde het spel goed uit en deden het spel leuk begeleiden. Dankjewel Wie is de Rat Events!”

Dirk

“We gingen een middagje naar Amsterdam en zochten een leuke activiteit om de highlights van Amsterdam te zien. Het Wie is de Rat spel van Wie is de Rat Events was hier echt geschikt voor, het was een zeer geslaagde dag in Amsterdam!”

Theo

Wie is de Rat Amsterdam

Meer info over Wie is de Rat?


Stuur mij een Wie is de Rat offerte

Contactgegevens Wie is de Rat

0413 302 773

KVK: 74143174

Meer over Amsterdam

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch),[1] ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam telt 863.202 inwoners (1 januari 2019, CBS). Groot-Amsterdam telde eind 2016 1.344.659 inwoners.[2] Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente behoort tot de hoogste ter wereld.[3][4]

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie die nu als grachtengordel bekend is en in 2010 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bekijk ook:

Contact

Wie is de Rat Events

Tel: 0413 302 773
Mail: info@wieisderat-events.nl

KVK: 74143174
BTW: NL85 9787114 B01

Populaire steden

Let op: we komen overal, dit waren afgelopen de populairste steden

Amsterdam

Utrecht

Nijmegen

Arnhem

Den Haag

Den Bosch

Eindhoven

Wie is de Rat

Geïnspireerd door: