Wie is de Mol Rat
Diner

Iemand aan tafel is niet te vertrouwen, maar wie?
Home » Uitjes » Wie is de Rat Diner

Wie is de Mol Rat Diner

Niets is gezelliger dan dineren met vrienden, collega’s of familie. Tijdens een diner komen de leukste, gekste en grappigste verhalen naar boven. Je zou denken dat er niets leuker is dan een diner. Think again. Het Wie is de Rat Diner. De manier om elkaar écht goed te leren kennen. Een spannend, verwarrend en opwindend spel aan tafel. Op wie kun je rekenen en wie saboteert de boel?

Direct aanvragen

Wie is de Mol Rat Diner

“Daar zitten we dan. Iedereen aan een lange tafel. Klaar voor het Wie is de Rat Diner. Het lijkt wel of nog niet iedereen beseft dat we zo meteen een spannend spel gaan spelen. Nu is iedereen nog gezellig met elkaar aan het praten, maar over een paar minuten zal dat anders zijn. Ik ga nog even van dit moment genieten, want straks kruip ik in de rol van de Rat. Ik ben benieuwd of iemand me door zal hebben. Iedereen denkt vast dat ik het nooit kan zijn. Ik kan namelijk nooit iets voor me houden. Ze denken me allemaal zo goed te kennen. Maar bij Wie is de Rat is niets wat het lijkt. Dus ook niet hier aan tafel. Daar komen de gerechten, het Wie is de Mol Rat Diner kan beginnen. En het spel dus ook….”

Ik wil een offerte aanvragen

Ontrafel de Rat tijdens het Wie is de Rat Diner, een spel voor liefhebbers van Wie is de Mol

Recensies
Wie is de Mol Rat Diner

“Afgelopen bedrijfsuitje een Wie is de Rat Diner gehad, het was een zeer gezellig spannend en leuk spel! Het is fijn dat Wie is de Rat Events heeft geholpen met het zoeken naar een geschikte horecagelegenheid.”

Marit
Essent – Den Bosch
Wie is de Rat Diner
83 personen

“Super gezellig Diner gehad! Niet iedereen kende elkaar dus we zochten een spel waarmee iedereen toch met elkaar in contact kwam, het Wie is de Rat Diner voldeed hier volledig aan!”

Paul
Heijmans – afdeling buitendienst
Wie is de Rat Diner
25 personen

“Samen een toffe en spannende game spelen met de highlights van Wie is de Mol. En ook nog met goed diner. Wie is de Rat was top geregeld. Aanrader!”

Simon
FrieslandCampina – Lochem
Wie is de Rat Diner
120 personen

“We waren op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest en kwamen bij Wie is de Rat Events terecht. Super leuk Wie is de Rat diner met een leuk spel!”

Teun
Studentenvereniging Maximus – Breda
Wie is de Rat Diner
35 personen

Veelgestelde vragen over dit Diner

Hoe werkt Wie is de Rat Diner?

Terwijl iedereen geniet van een goed diner, staat er iets spannends te wachten: een spel vol plezier, samenwerking en verraad. Tijdens het diner komen verschillende opdrachten voorbij die jullie moeten oplossen. En de Rat natuurlijk moet saboteren.

Wat is het verschil tussen 'Wie is de Mol' en 'Wie is de Rat'?

Wie is de Rat is gebaseerd op het tv-spektakel ‘Wie is de Mol?‘. Dit betekent dat de opdrachten lijken op die van Wie is de Mol, maar dan met een twist. Gekker. Spannender. Daarnaast werkt Wie is de Rat met een appgame, waarin jullie alle scores en opdrachten kunnen zien. Wie is de Mol is geliefd door veel fans. Zo’n spel zou toch iedereen eens willen spelen. Dat dachten wij dus ook. Fans van Wie is de Mol, opgepast. Wacht maar tot jij Wie is de Rat hebt gespeeld…

In welke steden kun je Wie is de Rat Diner spelen?

Goed nieuws! Je kunt dit spannende dinerspel in iedere stad in Nederland of België spelen. Speel Wie is de Rat dus bijvoorbeeld in een restaurant of bar in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Eindhoven, Breda, Brugge, Groningen of Maastricht. Van noord naar zuid en van oost naar west. De Rat is overal.

Kan Wie is de Rat Diner ook in een andere taal worden gespeeld?

Jazeker kan dat! Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. En dus kan dit dinerspel ook geheel in het Engels of Duits worden gespeeld! Dus een restaurant naar keuze én een taal naar keuze. Top toch? Zolang het Engels of Duits is, in ieder geval ;-).