Uitje aanvragen
Te spelen op elke locatie naar keuze
Te spelen op elke locatie naar keuze
Te boeken vanaf 5 personen
Te boeken vanaf 5 personen
Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Wie is de Rat als bedrijfsuitje

Ontdek een stad naar keuze tijdens jullie teamuitje. Gedurende Wie is de Rat voltooi je opdrachten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te spelen. Maar pas op! Eén iemand van jouw team saboteert de boel en loopt steeds een stapje op jullie voor. Durven jullie elkaar te testen op vertrouwen? Boek snel Wie is de Rat als teamuitje en ervaar hét listigste stadsspel van Nederland met jullie gezelschap!

Trailer Wie is de Rat

Mol erop los tijdens jullie teamuitje

Populaire steden: Amsterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.

Zijn jullie échte Molloten?

Ben je bereid om het vertrouwen in elkaar op de proef te stellen? Boek dan het Wie is de Rat stadsspel. Een uiterst spannende ervaring geïnspireerd op tv, maar dan heel anders.

Voordat jullie de strijd aan gaan, krijgen jullie nog wat extra informatie. Eén voor één worden jullie naar voren geroepen voor de rolverdeling. Wie is er Rat? En wie niet? Laat het psychologische spelletje alvast maar beginnen…

  • Te boeken voor kleine en grote groepen.
  • Saboteren kun je leren. 😉
  • 100% plezier gegarandeerd.
  • Spanning & actie komen samen.

Waarom kiezen voor Wie is de Rat-Events?

Wie is de Rat activiteit / spel op locatie naar keuze

In teams van 4 tot 6 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Ervaar nu zelf Wie is de Rat als citygame en speel hét sluwste stadsspel op locatie naar keuze. Jullie kiezen de stad, wij komen naar jullie toe. In heel Nederland en België.

Het ideale teamuitje voor iedere groepsgrootte

Wie is de Rat zorgt voor een unieke ervaring. Het uitje wordt daarom veel geboekt als bedrijfsuitje, teamuitje en vrijgezellenfeest. Bovendien is het spel perfect geschikt voor elke groepsgrootte. Kortom: gegarandeerd spektakel.

Ideaal om te combineren met een lunch, diner of borrel

Wie is de Rat is het ideale stadsspel als jullie houden van spanning, gezelligheid en teambuilding. Combineer hét listigste stadsspel van Nederland daarom met een overheerlijke lunch, diner of borrel. Zo haal je 100% zeker alles uit jullie activiteit!

Boek nu Wie is de Rat als teamuitje!

Ja, ik wil een gratis offerte!