Speel ‘Wie is de Rat’ met je vrienden

Een dagje erop uit!

Wie is de Rat is op veel manieren te spelen. Samen met je vriendengroep kun je dit uitje spelen in alle steden van Nederland, België en Duitsland! Struin met z’n allen door de stad of speel het spel tijdens een lekker diner in een restaurant of bar. Wie is de Rat Events komt overal naartoe. Speel het Wie is de Rat spel bijvoorbeeld in Maastricht, Antwerpen, Breda, Groningen, Nijmegen of Utrecht. Het kan allemaal!

 

Zijn je vrienden wel écht je vrienden?

Op die vraag ga je tijdens het Wie is de Rat spel zeker antwoord krijgen. Normaal gesproken zal je altijd bij ze terecht kunnen met je diepste geheimen. Maar tijdens dit vrijgezellenfeest of teamuitje kun je niemand vertrouwen. Tijdens de opdrachten van Wie is de Rat zal je erachter komen wie nou echt je vrienden zijn en wie je beter uit de groep kunt gooien! Een ding is in ieder geval zeker, het zal een dag vol sensatie worden.

Wie is de Rat coronaproof spelen?

Ja zeker! Gelukkig kunnen we het spannende Wie is de Rat spel ook op een coronavriendelijke manier spelen. Nu horen we je denken, hoe gaat dit dan? Wie is de Rat heeft ook een online versie van het spel. En voor de luie mensen onder ons, dit betekent niet dat je maar onderuit op de bank kunt gaan zitten! Ook vanuit huis ben je actief bezig met het spelen van Wie is de Rat.

Meer advies & tips