Speel ‘Wie is de Rat’ tijdens jullie bedrijfsuitje!

Opdrachten zoals in ‘Wie is de Mol’

Het Wie is de Rat spel is gebaseerd op de tv-hit ‘Wie is de Mol’. Dit houdt in dat veel van de opdrachten lijken op die van Wie is de Mol, alleen zijn deze nóg leuker natuurlijk ;). Met behulp van de interactieve app game van Wie is de Rat strijden jullie in teams tegen elkaar. Zo probeer je erachter te komen wie de boel saboteert. Misschien ben jij zelf wel degene die het spel op z’n kop zet!

 

Teambuildingsactiviteit voor het hele bedrijf

Een ding is zeker. Wie is de Rat geeft je een dag vol spanning, opwinding en mysterie. Samen met je collega’s vorm je een team en gaan jullie tijdens dit bedrijfsuitje opzoek naar het antwoord op de belangrijke vraag ‘Wie kan ik vertrouwen?’. Het spel vereist een goede samenwerking, maar pas wel op! Ook in je eigen team kan de Rat zich bevinden. Vertrouw dus niemand. Ook je favoriete collega kan deze dag je vijand zijn.

 

Online bedrijfsuitje

Wie is de Rat is te spelen in de stad, tijdens een diner of als online uitje. Vooral voor in deze tijd, nu iedereen thuis zit, is dit ideaal. Mis jij je collega’s nu je ze niet wekelijks op je werk ziet? Tijdens Wie is de Rat online kunnen jullie met z’n allen weer eens lekker aan de slag. En dat helemaal coronaproof! Ontdek wie de Rat is tijdens dit avontuurlijke bedrijfsuitje!

Meer advies & tips