Wie is de Mol Rat
Walking Diner

Wie is de Mol Rat | Walking Diner Spel

“Mijn werk is nog maar net begonnen en de spanning is nu al om te snijden. Tot nu toe gaat het me best goed af. Volgens mij verdenkt niemand mij. Ik hoorde zojuist de eerste geruchten al rond gaan, maar mijn naam werd niet genoemd. Grappig hoe iedereen elkaar op het verkeerde pad brengt. Net nog riep iemand dat de volgende ronde van het walking diner klaar stond terwijl we druk bezig waren met het spel. Hij werd meteen verdacht. Dat gaf mij wel even de gelegenheid om achterover te leunen. Het is vermoeiend, maar ontzettend leuk om de de rat te zijn. En ik heb nu al zin in het moment waarop ik kan zeggen: “Ik ben de rat, ik heb jullie de hele avond voor de gek gehouden!”

De afwisseling tussen diner en spel maakt het nog ingewikkelder..

Eerst wat eten, dan een spel. Vervolgens weer wat eten en daarna weer een spel. Dit is in het kort waar Wie is de rat – walking diner om draait. Een combinatie van diner en spel maakt deze variant op het bekende Wie is de mol uitje des te spannender. Niet alleen hangt de vraag in de lucht wie er te vertrouwen is, maar wanneer zijn ze te vertrouwen? Want staat het spel op pauze zodra het diner wordt geserveerd, of gaat het spel de hele avond door? Het Wie is de rat walking diner maakt van een simpel diner een fascinerend spel.

  • De ideale combinatie tussen een Diner en spel
  • Een leuke twist aan altijd al heerlijk Walking Diner!
  • Een activiteit voor Wie is de Mol kijkers/liefhebbers
  • Test je mensenkennis en ontmasker de Rat
24,50 p.p.
Vanaf 6 personen

Grote groepen ontvangen korting

}
2 - 2,5 uur
Overal in Nederland en België
221 keer geboekt
0413-302773

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Walking Diner | Wie is de Rat

Op een locatie in een stad naar keuze kom je als groep bij elkaar om vervolgens te genieten van een heerlijk avondje Wie is de rat walking diner. Het diner wordt afgewisseld met een aantal leuke opdrachten die je in teamverband zult moeten vervullen. Samenwerking en vertrouwen staan dan ook centraal tijdens deze avond. Ook hier is de rat weer aanwezig. En dit keer is hij overal. Dan zit hij aan tafel om gezellig met je te dineren. Vervolgens vervult hij samen met jou een opdracht, of eigenlijk probeert hij deze te saboteren. Aan jou de taak om de rat te ontmaskeren en de overwinning binnen te slepen.

Tijdens het Wie is de Rat Walking Diner spel kunnen mensen zowel genieten van een heerlijke diner of lunch als van een leuk en gezellig spel. Een leuke combinatie voor vele groepen!

'Wie is de Rat' spelbegeleider Matton

Wie is de Rat | Diner, lunch of borrel

Op de locatie naar keuze wordt je ontvangen onder het genot van een drankje. Vervolgens krijgen jullie een uitgebreide briefing die jullie precies verteld wat er vanavond staat te gebeuren. Teams worden samengesteld en de rat wordt in het geheim benoemd. Dan is het tijd om te gaan eten. Er is nu nog niets aan de hand, denk je. Eerst gaan jullie lekker eten, daarna begint het spel pas. Of is dat toch niet helemaal zo? Is het spel eigenlijk al begonnen? Na de eerste gang, is het tijd voor een opdracht. Het eten zal een aantal keer worden afgewisseld met opdrachten om als team punten te verzamelen. Maar de rat is ook aanwezig en probeert de opdrachten te dwarsbomen. Hij zal ervoor zorgen dat er zo min mogelijk punten worden binnengehaald. Daarnaast moet hij er ook voor zorgen dat hijzelf niet wordt ontmaskerd.

Aan het einde van het walking diner maken we bekend wie de meeste punten heeft gescoord en het spel dus heeft gewonnen. Maar is dat team er ook achter gekomen wie de rat was? De rat zal zichzelf aan het einde van de avond bekend maken. Daarna is er de gelegenheid om verhalen rondom het spel uit te wisselen onder het genot van een heerlijk drankje.

Onze Wie is de Rat uitjes zijn ook mogelijk in het Engels of Duits

Wilt u meer informatie over Wie is de Rat Walking Diner, een vrijblijvende offerte of direct boeken?

Activiteit vol spanning en sabotage

Recensies Wie is de Rat Walking Diner

“Je Walking Diner combineren met Wie is de Rat is een aanrader! Het spel zorgt voor veel gezelligheid tijdens het eten. Wie is de Rat Events heeft ons vooraf goed ingelicht en op de dag zelf was alles super goed geregeld!”

Bart, Boeking.com

“We doen ieder jaar een gezellige Walking Diner met onze afdeling en dit jaar wouden we wat speciaals toevoegen. De Walking Diner van Wie is de Rat Events was een geweldige toevoeging! Het spel was spannend en bracht iedereen gedurende de Walking Diner in beweging.”

Daan, NIBC Direct

“Voor een Walking Diner die ik organiseerde zocht ik een leuke activiteit om alle gasten met elkaar kennis te laten maken. De Wie is de Rat Walking Diner was hiervoor een uitkomst! Bedankt Wie is de Rat Events.nl.”

Lisa

Meer info over Wie is de Rat?

Stuur mij een Wie is de Rat offerte

3 + 2 =

Contactgegevens Wie is de Rat

0413 302 773

KVK: 74143174