Wie is de Mol Rat spelen in Breda

Wie is de Mol Rat spelen als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Breda? Naast Breda kun je Wie is de Rat ook spelen in iedere andere stad in Nederland en België. Ongeacht het aantal personen. Breda, met een prachtig en bruisend centrum is een van de populairste locaties om Wie is de Rat te spelen.

PS ons Wie is de Rat uitje in Breda is sinds kort vernieuwd met een interactieve en moderne app-game, Wie is de Rat in Breda is nu nog leuker dan ooit tevoren!

Wie is de Mol Rat Breda

Uitdagende opdrachten in Breda

Wie is de Rat: Verdien punten of saboteer de Wie is de Rat opdrachten, zoals je ze kent van televisie, in Breda. Met natuurlijk de highlights van Breda als rode draad!

unieke app-game

Onze Wie is de Rat app-game wordt iedere week geupdate en is bijna té interactief: zie de locatie van je tegenstanders in Breda, upload automatisch foto’s van je opdrachten, check het live scoreboard en nog veel meer!

Te spelen in Breda

Naast Breda mogelijk in iedere stad of dorp. Wij rezien heel de Benelux rond. met veel plezier!!!

Foto's en Video's

Wees gerust, al het beeldmateriaal van jullie Wie is de Rat uitje in Breda wordt opgeslagen en naderhand via de mail naar jullie opgestuurd. Daarnaast ontvangen jullie ook een fotoboekje thuis! Zo genieten jullie nog lang na van jullie Wie is de Rat uitje in Breda.

Wie is de Mol Rat: ‘t spannendste uitje in Breda

“En we zijn van start met ons bedrijfsuitje. Vandaag spelen we Wie is de Rat in Breda. Nog voordat we begonnen werden de eerste verbonden al gesloten. Ook ik ben al een aantal keer benaderd door mijn medespelers, je zou bijna denken dat ik een ‘normale’ kandidaat ben. Maar dat ben ik natuurlijk niet. Ik ben de Rat, de man of vrouw die alles gaat saboteren. Vandaag draait het hele spel om mij. Ze zullen alles op alles zetten om mij te ontmaskeren. Ik ben erop voorbereid en ga het ze niet gemakkelijk maken. Hopelijk zet ik ze allemaal op het verkeerde spoor en saboteer ik ondertussen opdracht na opdracht. Hoe dan ook, de vraag van de dag blijft: Wie kun je nu eigenlijk vertrouwen? Nou, mij in ieder geval niet…”

Verwarring en avontuur: een dag vol spanning, opwinding en mysterie in Breda.
Een dag om erachter te komen op wie je kunt rekenen..

  • Vernieuwde moderne app game vol leuke features!
  • Personaliseer je Wie is de Rat spel in Breda met eigen highlights in Breda, opdrachenten en bedrijfsvragen
  • Gloednieuwe app-game met vernieuwd concept
  • Achteraf een fotoboekje met de door jullie uitgevoerde opdrachten in Breda
  • Ultieme strijd met spanning en sabotage en teambuilding in één!

Wie is de Rat spelen in Breda?

Verschil tussen Wie is de Mol en Wie is de Rat in Breda
– De varianten –

Wie is de Rat als activiteit in Breda?

Teambuilding game

Wie is de Rat in Breda is een echte teambuilding game gebaseerd op Wie is de Mol. Ontdek de Rat in jullie midden terwijl jullie Breda verkennen en op verschillende locaties opdrachten uitvoeren

Wie is de Rat app-game

Onze app game wordt gespeeld op een Ipad (of telefoon) en bevat alles wat in 2019 mogelijk is betreffende app (games). Interactie, maps, chatfuncties, opdrachten. En alles automatisch met onze Art Rooijakkers die alles live volgt en beoordeelt!

Speel Wie is de Rat in Breda

Wie is de Rat bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten zijn naast Breda ook te boeken in heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland! In een stad, een dorp of op jouw locatie.

Alles vastgelegd op camera

Meerdere opdrachten worden voor de beoordeling van de jury vastgelegd.

Tip: voeg zelf een opdracht, highlight in Breda of bedrijfsvragen toe. Wel zo leuk! En ook nog eens voor eeuwig vastgelegd op foto:)

Recensies Wie is de Rat spel in Breda

“Ik ben al jaren lang fan van Wie is de Mol en was dan ook heel blij dat ik dit jaar ons bedrijfsuitje mocht organiseren. Ik ben direct naar Wie is de Rat Events gegaan en zij hebben mij uitstekend geholpen en het Wie is de Mol uitje was top geregeld!”

Rob, Sligro Food Group

“Ons Wie is de Rat uitje in Breda was zeer geslaagd! De begeleiders van Wie is de Rat Events waren ruim op tijd aanwezig in Breda, legde het spel goed uit en deden het spel leuk begeleiden. Dankjewel Wie is de Rat Events!”

Dirk

“We gingen een middagje naar Breda en zochten een leuke activiteit om de highlights van Breda te zien. Het Wie is de Rat spel van Wie is de Rat Events was hier echt geschikt voor, het was een zeer geslaagde dag in Breda!”

Theo

Wie is de Rat Breda

Meer info over Wie is de Rat?

Stuur mij een Wie is de Rat offerte

3 + 2 =

Contactgegevens Wie is de Rat

0413 302 773

KVK: 74143174

Meer over Breda

[page-generator-pro-wikipedia term="Breda" language="nl"]
[page-generator-pro-google-map term="" location="Breda, NL" height="400" zoom="14" maptype="roadmap"]

Bekijk ook: