Het enige echte ‘Wie is de Rat’ spel!

Wat is ‘Wie is de Rat’?

Wie is de Rat is een spannende en uitdagende activiteit die kan worden gespeeld tijdens een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Het doel van de activiteit is om zoveel mogelijk punten te verzamelen door middel van opdrachten. Deze opdrachten lijken op de opdrachten van de bekende tv-serie ‘Wie is de Mol’. Maar let op! Er is een Rat in jullie midden. De Rat probeert er alles aan te doen om zoveel mogelijk punten uit de pot te houden.

 

Hoe speel je Wie is de Rat?

Midden in de stad, tijdens een lekker diner of vanuit je eigen woonkamer, het kan allemaal! Het spel Wie is de Rat kun je op veel manieren met je team spelen. Wat dacht je van een Wie is de Rat diner! Kom jij erachter wie de boel aan het saboteren is? Via de speciale Wie is de Rat app ga je aan de slag met spannende doe- en denkopdrachten, probeer zoveel mogelijk punten te scoren en kom erachter wie er niet te vertrouwen is, misschien ben jij het zelf!

 

Waar speel je Wie is de Rat?

Wie is de Rat is te spelen in iedere stad en bij iedere horecagelegenheid of cateraar. Ga bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje in Tilburg, Maastricht, Breda of Amsterdam. Maar kan dit ook in je eigen kleine dorpje? Natuurlijk! De rat is overal.. Deze teambuilding game is gebaseerd op Wie is de Mol en kun je overal in Nederland, België en Duitsland spelen. De begeleiders van Wie is de Rat komen altijd naar je toe! Wil je dit spannende spel nou helemaal coronaproof spelen, dat kan ook! Wij bieden Wie is de Rat ook online, speel het spel veilig op afstand vanaf eigen locatie.

 

Met wie speel je Wie is de Rat?

Het Wie is de Rat spel is ideaal om erachter te komen aan wie je beter geen geheimen meer kunt vertellen. Deze teambuildingactiviteit zorgt er namelijk voor dat je je collega’s, vrienden of familie op een andere manier leert kennen. Misschien kom je er tijdens dit uitje achter dat je zelfs je favoriete collega niet kunt vertrouwen! Wie is de Rat is dus de ideale activiteit voor een team- of bedrijfsuitje. Met z’n allen gaan jullie het avontuur aan, werk samen om de rat te ontmaskeren!

Meer advies & tips