De belangrijkste redenen voor het spelen van ‘Wie is de Rat’

Wie is de Rat app-game

Tijdens de Wie is de Rat citygame gaan jullie opzoek naar de Rat. In de Wie is de Rat app vind je alles wat je nodig hebt. Hierin zien jullie de score, kunnen jullie opdrachten insturen, foto’s maken en raadsels oplossen. Om de opdrachten van het spel goed te kunnen volbrengen krijgen jullie ook nog offline spelmateriaal mee. Houd goed in de gaten of je alles nog hebt! Misschien houdt de Rat wel iets achter…

 

Ideale teambuildingsactiviteit

Wie is de Rat is de ideale activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Deze spannende teambuildingsactiviteit zorgt er namelijk voor dat je je collega’s op een andere manier leert kennen. Een teambuildingsactiviteit is goed om het vertrouwen in elkaar te verbeteren. Maar ook is het Wie is de Rat spel perfect om erachter te komen wie je juist NIET moet vertrouwen. Na het spelen van dit uitdagende spel denk je wel even extra na voordat je alle sappige details van je Tinderdate verteld op het werk ;).

 

Fan van tv-hit ‘Wie is de Mol’?

Volg je al jaren de zoektocht naar de Mol? Heb je altijd al de spannende Wie is de Mol opdrachten zelf willen spelen? Tijdens Wie is de Rat gaan jullie het avontuur aan! Het Wie is de Rat spel bevat veel leuke doe- en denkopdrachten. Dit zorgt zeker voor een spannend bedrijfsuitje. Werk samen om erachter te komen wie de boel aan het saboteren is. Misschien krijg je zelf wel de kans om in de huid van de Rat te kruipen. Wie wilt dat nou niet?!

Meer advies & tips