‘Wie is de Rat’ speel je overal!

Een land vol ratten

Van noord naar zuid en van oost naar west. Overal zijn wel ratten te vinden. Dit spannende Wie is de Rat uitje is in iedere stad in Nederland, België en Duitsland te spelen. Anders hadden we het geen stadsspel genoemd. Speel Wie is de Rat bijvoorbeeld in Rotterdam, Breda, Amsterdam, Groningen, Antwerpen of Maastricht. Liever geen grote stad? Geen probleem! Wie is de Rat Events komt overal.

Wie is de Rat Diner

Niets is gezelliger dan met collega’s, familie of vrienden te genieten van een heerlijk diner. Jullie kennen elkaar natuurlijk al goed. Nu is het tijd om erachter te komen wie je beter niet kunt vertrouwen. Je zou denken dat een normaal diner al heel leuk is, dat klopt. Wij hebben iets wat nóg leuker is, het Wie is de Rat Diner! Terwijl je geniet van een lekker hapje en drankje ga je aan de slag met de zoektocht naar de Rat. Lekker en leuk dus! En wees maar niet bang, er staat geen Rat op het menu ;).

Online Wie is de Rat spelen?

Ook voor in deze coronatijd hebben wij een oplossing. Het spelen van het Wie is de Rat spel is namelijk ook mogelijk vanuit huis! Helemaal Coronaproof. Voordat de luie mensen onder ons gaan juichen, er is geen tijd om stil te zitten. Speel in online teams tegen elkaar met opdrachten zoals bekend van tv-hit ‘Wie is de Mol’. Onderschat de Rat niet! Ook tijdens dit online uitje zal hij er alles aan doen om de boel te saboteren. Gaat het jullie lukken om de Rat te ontwijken en de meeste punten binnen te halen?

Meer advies & tips