Opdrachten net als in tv-spektakel ‘Wie is de Mol’

Wie is de Rat heeft een app-game

In tegenstelling tot ‘Wie is de Mol’ werkt het Wie is de Rat spel met een toffe app game. In deze app vind je alles wat je nodig hebt. Zo kun je via de app opdrachten insturen, foto’s maken, raadsels oplossen en de score zien. Maar was die score net niet hoger? Houd het goed in de gaten. Want wie weet bevindt de rat zich in je eigen team.

 

Kies zelf je locatie!

Fanatiek door de stad banjeren of lekker een hapje eten, dit kan allemaal tijdens het Wie is de Rat stadsspel! Je kunt dit spannende spel in iedere stad in Nederland, België en Duitsland spelen. In elke stad is wel een rat te vinden. Ga bijvoorbeeld naar Amsterdam, Utrecht, Antwerpen of Maastricht. Of speel je het liever thuis vanaf de bank. De plek waar je ook altijd zit tijdens het kijken van ‘Wie is de Mol’? Dat kan! Wie is de Rat is namelijk ook online te spelen.

 

Wie is de Rat heeft geen afvallers

Een groot verschil met ‘Wie is de Mol’ is dat bij Wie is de Rat er geen afvallers zijn. Heb je niet echt je dag of ben je gewoon enorm slecht in het uitvoeren van opdrachten? Geen probleem! Ook jij mag lekker mee blijven spelen. Zo kun je gezellig met de hele groep tot het einde doorgaan om die vuile rat te ontmaskeren.

Meer advies & tips