Wie is de Mol Rat
Online

Eén van jullie is niet te vertrouwen, maar wie?
Home » Uitjes » Wie is de Rat Online

Wie is de Mol Rat Online

Jullie gaan op zoek naar het antwoord op die ene vraag: Wie is de Rat!? Hét spel als je houdt van spanning, teambuilding en gezelligheid. Gewoon vanuit huis. Speel in online teams tegen andere teams met opdrachten zoals bekend van televisie. Lukt het de rat om de boel, zelfs online, te saboteren? En welk team ontwijkt de rat en zorgt zo voor het meeste aantal punten?

Direct aanvragen

Wie is de Mol Rat Online spel

“Eén van ons is niet te vertrouwen, maar wie? Wie saboteert de boel? De teams worden ingedeeld en de rat wordt bekend gemaakt. In het geheim natuurlijk..;) Ik weet wie het is. Ik ben de Rat. In online teams gaan we de strijd aan. Niemand weet dat ik degene ben die het spel gaat saboteren. De rest zal slim moeten spelen om zoveel mogelijk punten te scoren tijdens de opdrachten. Enkele minuten later wordt de app game geïnstalleerd en spreekt alles voor zich. Ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat ze doorhebben wie de Rat is. De opdrachten zijn geheel online en dat maakt het extra leuk en spannend. Ik weet zeker dat ik de opdrachten kan saboteren. Ze weten niet wat ze gaat overkomen.”

Ik wil een offerte aanvragen

Speel Wie is de Mol online via een nieuwe appgame, een teamuitje vanuit huis

Recensies
Wie is de Mol Rat Online

 

“Ondanks het coronavirus wilden we graag een bedrijfsuitje organiseren. Dit spel sloot hier perfect op aan. Iedereen speelde vanuit huis en had toch veel plezier! Top!”

Martha
Young Capital – Eindhoven
Wie is de Rat Online
111 personen

“De opdrachten van Wie is de Rat Online zijn ontzettend leuk om te spelen. En geheel vanuit huis. Echt top geregeld en een echte aanrader!”

Jessica
Intratuin – Meppel
Wie is de Rat Online
95 personen

“Het moet niet makkelijk zijn geweest voor de Rat om te saboteren in een online game. Maar we hebben veel punten verloren. Complimenten aan de rat en een het te gekke Wie is de Rat Online!”

Naveen
MediaMarkt – Amsterdam Noord
Wie is de Rat Online
152 personen

“We wilden als teamuitje in 2020 graag het Wie is de Mol spel spelen, uiteraard moest het online plaatsvinden, de activiteit van Wie is de Rat Events sloot hier echt op aan! De spelbegeleiders waren zeer vriendelijk!”

Niels
HEMA – Vlissingen
Wie is de Rat Online
117 personen

Veelgestelde vragen over dit online uitje

Hoe werkt Wie is de Rat Online?

Heel simpel: met een toffe appgame. In deze app vind je alles wat je nodig hebt. Hier zie je jullie score, kunnen jullie opdrachten insturen, foto’s maken en raadsel oplossen. Maar vergis je niet. Ook de Rat is aanwezig in dit spel. De Rat voert opdrachten expres verkeerd uit, geeft verkeerde antwoorden of slaat opdrachten over!

Wat is het verschil tussen 'Wie is de Mol' en 'Wie is de Rat'?

Wie is de Rat is gebaseerd op het tv-spektakel ‘Wie is de Mol?‘. Dit betekent dat de opdrachten lijken op die van Wie is de Mol, maar dan met een twist. Gekker. Spannender. Daarnaast werkt Wie is de Rat met een appgame, waarin jullie alle scores en opdrachten kunnen zien. Wie is de Mol is geliefd door veel fans. Zo’n spel zou toch iedereen eens willen spelen. Dat dachten wij dus ook. Fans van Wie is de Mol, opgepast. Wacht maar tot jij Wie is de Rat hebt gespeeld…

Kun je Wie is de Rat Online volledig vanuit huis spelen?

Goed nieuws! Je speelt Wie is de Rat Online inderdaad volledig vanuit huis. Alle opdrachten vind je in de app. En aan de Rat de taak om online te saboteren. Het enige dat je nodig hebt, is de appgame (makkelijk te downloaden in de AppStore of Google Play Store) en internetverbinding!

Kan Wie is de Rat Online ook in een andere taal worden gespeeld?

Jazeker kan dat! Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. En dus kan dit online spel ook geheel in het Engels of Duits worden gespeeld! Dus een stad naar keuze én een taal naar keuze. Top toch? Zolang het Engels of Duits is, in ieder geval ;-).