Wie is de Mol Rat
Stadsspel

Eén van jullie is niet te vertrouwen, maar wie?
Wie is de mol uitje

Inclusief enthousiaste begeleider

Wie is de mol uitje

Voeg eigen opdrachten of highlights toe

Spanning, sabotage en teambuilding

Home » Uitjes » Wie is de Rat Citygame

Wie is de Mol Rat Citygame

Verwarring, spanning en avontuur. Een dag vol opwinding en mysterie. In een stad naar keuze wordt een spannend spel gespeeld. Er wordt gelachen, samengewerkt en opdrachten worden voldaan. Maar dat is lang niet alles. Er is sabotage in het spel. Worden alle opdrachten wel voldaan? Hadden we niet meer punten dan dit? Zijn we onderweg iets verloren? Nee, ja en ja. Want vergis je niet. Er is een Rat in jullie midden.

Direct aanvragen

Wie is de Mol Rat Spel in de stad

“En we zijn van start. Vandaag spelen we Wie is de Rat in de stad. Nog voordat we begonnen met het spel zijn de eerste verbonden al gesloten. Ook ik ben al een aantal keer benaderd door mijn medespelers. Je zou bijna denken dat ik een ‘normale’ kandidaat ben. Ha. Natuurlijk ben ik dat niet. Ik ben de Rat. Degene die alles gaat saboteren. Vandaag draait het hele spel om mij. Ze zullen alles op alles zetten om mij te ontmaskeren. Ik ben erop voorbereid en ga het ze niet makkelijk maken. Hopelijk zet ik ze allemaal op het verkeerde spoor en saboteer ik ondertussen opdracht na opdracht. Hoe dan ook, de vraag van de dag blijft: Wie kun je nu eigenlijk vertrouwen? Nou, mij in ieder geval niet. Want ik ben de Rat.”

Ik wil een offerte aanvragen

Image

Recensies Wie is de Mol Rat Citygame

 

“Super leuke activiteit! We hebben Wie is de Rat gespeeld tijdens ons jaarlijkse teamuitje en we hebben echt harstikke genoten van het Wie is de Rat spel in de stad van Wie is de Rat Events!”

Ella
Achmea – Apeldoorn
Wie is de Rat Citygame
140 personen

“Samen een toffe en spannende game spelen met de elementen van Wie is de Mol. De activiteit van Wie is de Rat Events was top geregeld en een dikke aanrader!”

Jay
Eindhovens Dagblad
Wie is de Rat Citygame
89 personen

“We zoeken ieder jaar wel een leuke activiteit voor bij ons jaarlijkse afdelingsuitje. Dit jaar kozen we voor een Wie is de Rat Citygame, het was een super gezellige dag! Zowel de organisatie als het spel was zeer goed, dankjewel Wie is de Rat Events.”

Lea
Gemeente Lelystad
Wie is de Rat Citygame
71 personen

“Super leuke activiteit in de stad! We hebben Wie is de Rat Citygame gespeeld tijdens ons jaarlijkse teamuitje en we hebben echt genoten. Dit spel van Wie is de Rat Events is een aanrader!”

Benjamin
Lidl – Vestigingen Arnhem
Wie is de Rat Citygame
124 personen

Veelgestelde vragen over deze Citygame

Hoe werkt Wie is de Rat Citygame?

Heel simpel: met een toffe appgame. In deze app vind je alles wat je nodig hebt. Hier zie je jullie score, kunnen jullie opdrachten insturen, foto’s maken en raadsel oplossen. Daarnaast krijg je ook nog offline spelmateriaal mee om alle opdrachten goed te kunnen volbrengen. Tenminste, áls je al het spelmateriaal hebt. Misschien houdt de Rat wel iets achter.

Wat is het verschil tussen 'Wie is de Mol' en 'Wie is de Rat'?

Wie is de Rat is gebaseerd op het tv-spektakel ‘Wie is de Mol?‘. Dit betekent dat de opdrachten lijken op die van Wie is de Mol, maar dan met een twist. Gekker. Spannender. Daarnaast werkt Wie is de Rat met een appgame, waarin jullie alle scores en opdrachten kunnen zien. Wie is de Mol is geliefd door veel fans. Zo’n spel zou toch iedereen eens willen spelen. Dat dachten wij dus ook. Fans van Wie is de Mol, opgepast. Wacht maar tot jij Wie is de Rat hebt gespeeld…

In welke steden kun je Wie is de Rat Citygame spelen?

Goed nieuws! Je kunt dit spannende stadsspel in iedere stad in Nederland of België spelen. Het heet niet voor niets een city game, natuurlijk. Speel Wie is de Rat dus bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Eindhoven, Breda, Brugge, Groningen of Maastricht. Van noord naar zuid en van oost naar west. De Rat is overal.

Kan Wie is de Rat Citygame ook in een andere taal worden gespeeld?

Jazeker kan dat! Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. En dus kan dit stadsspel ook geheel in het Engels of Duits worden gespeeld! Dus een stad naar keuze én een taal naar keuze. Top toch? Zolang het Engels of Duits is, in ieder geval ;-).