Wie is de Mol Rat Teamuitje

De meest verraderlijke Citygame. Kom erachter wie jij vanaf nu niet meer kan vertrouwen of ben jij de Rat?

Wie is de mol uitje

Te spelen op elke locatie naar keuze

Wie is de mol uitje

Hét teamuitje voor Molloten

Wie is de Mol spel op locatie

Google recensies:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes

Wie is de Mol Rat als teamuitje

Leer je vrienden, familie of collega’s beter kennen tijdens hét verraderlijkste stadsspel. Ontdek een stad naar keuze met leuke, originele opdrachten. Samenwerken is een prè tijdens het Wie is de Rat teamuitje. Maar pas op: niet iedereen in jouw team is te vertrouwen. Vind de Rat en scoor zoveel mogelijk punten. Ga jij naar huis met de Wie is de Rat trofee? Boek snel Wie is de Mol Rat als teamuitje online!

Offerte aanvragen Meer informatie

Referenties

 

“Super leuke activiteit! We hebben Wie is de Rat gespeeld tijdens ons jaarlijkse teamuitje en we hebben echt harstikke genoten van het Wie is de Rat spel van Wie is de Rat-Events!”

Ella
Achmea – Apeldoorn
Citygame

“We wilden als teamuitje dit jaar graag het Wie is de Mol spel spelen, de activiteit van Wie is de Rat-Events sloot hier echt op aan! De spelbegeleiders waren zeer vriendelijk!”

Niels
HEMA – Vlissingen
Citygame

“We waren op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest en kwamen bij Wie is de Rat-Events terecht. Super leuk Wie is de Rat spel!”

Teun
Van Mossel OPC
Citygame

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik Wie is de Rat als teamuitje of bedrijfsuitje boeken?

Wie is de Rat is al te spelen vanaf 6 personen. Ben je met een hele groep? Geen probleem. We delen de totale groep op in kleinere teams van 5 á 6 personen. In elk team is er een Rat actief. Ben jij de saboteur? Of probeer je juist de Rat te ontmaskeren?

Op welke locatie kun je Wie is de Rat spelen?

Van Amsterdam tot Den Bosch en van Groningen tot Maastricht, Wie is de Rat is te spelen door heel Nederland. Wel raden we een grotere stad aan voor het spelplezier. Durf jij hét verraderlijkste stadsspel van Nederland al aan? 😉

Wat moet ik doen om het teamuitje vast te leggen?

Een offerte aanvragen!

Geef gerust je wensen aan Wie is de Rat-Events door. Samen zorgen we voor hét perfecte bedrijfsuitje!

Boek snel Wie is de Rat als Citygame!