Wie is de Mol Rat Roosendaal

Speel met Wie is de Rat dé ultieme Mol activiteit. Ben jij met jouw groep klaar voor hét listigste stadsspel van Nederland? Boek snel Wie is de Rat als teamuitje of bedrijfsuitje en ervaar hét leukste spel op locatie naar keuze in Roosendaal!

Wie is de mol uitje

Te spelen op elke locatie naar keuze

Wie is de mol uitje

Hét teamuitje voor Molloten

Wie is de Mol spel op locatie

Google beoordelingen: 4,4 ★★★★★

Home » Steden » Wie is de Mol Roosendaal

Wie is de Mol Rat in Roosendaal

Met Wie is de Rat beleef je een unieke Mol activiteit in Roosendaal. Ben je klaar voor list en bedrog? Samenwerking en teambuilding? Boek snel Wie is de Rat en ervaar een heuse Mol ervaring om niet snel te vergeten in Roosendaal. Ga in teams de strijd tegen elkaar aan, voltooi dé meest toffe opdrachten, los raadsels op en beantwoord die ene vraag: Wie is de Rat? Lukt het jullie groep om de Rat te vinden?

Offerte aanvragenCitygame

Bekijk de trailer

Dé ultieme Mol activiteit met Wie is de Rat

Ideaal als teamuitje, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit!

Recensies

Hopelijk heeft de rat hier niks mee te maken..

“Ik ben al jarenlang fan van Wie is de Mol en was dus ook blij dat ik ons bedrijfsuitje mocht organiseren. Wie is de Rat-Events heeft mij uitstekend geholpen en het Wie is de Mol teamuitje was top geregeld!”

Rob
Wie is de Rat Roosendaal
Citygame

“Ons Wie is de Rat uitje in Roosendaal was zeer geslaagd! De begeleiders waren ruim op tijd aanwezig in Roosendaal, legde het spel goed uit en begeleidden het spel leuk. Dankjewel Wie is de Rat-Events!”

Dirk
Wie is de Rat Roosendaal
Citygame

“We gingen een middagje naar Roosendaal en zochten een leuke activiteit om de highlights hier te zien. Het Wie is de Rat spel van Wie is de Rat-Events is hiervoor zeer geschikt. We hadden een top dag!”

Sanne
Wie is de Rat Roosendaal
Citygame

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik Wie is de Rat in Roosendaal spelen?

Zoveel als jullie zelf willen!

Nodig daarom al je lieve collega’s maar alvast uit. En.. Gas erop!

2. Kan ik het teamuitje ook in het weekend boeken?

Je vraagt Wie is de Rat aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Dit kan dus ook in het weekend zijn. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

3. Is de Citygame geschikt voor grotere groepen?

Jazeker!

Zowel kleine als grote groepen kunnen uitstekend bij ons terecht voor Wie is de Rat als activiteit. Geef Wie is de Rat-Events gerust een belletje. Wij sparren graag met jullie. 😉

Boek snel Wie is de Rat in Roosendaal

En ervaar hét listigste spel op locatie naar keuze!