Wie is de Mol Rat Antwerpen

Speel met Wie is de Rat dé ultieme Mol activiteit in Antwerpen. Ben je voor hét listigste stadsspel van Nederland? Boek snel Wie is de Rat als teamuitje en ervaar hét leukste spel op locatie naar keuze in Antwerpen!

Wie is de mol uitje

Te spelen op elke locatie naar keuze

Wie is de mol uitje

Hét teamuitje voor Molloten

Wie is de Mol spel op locatie

Google beoordelingen: 4,6 ★★★★★

Home » Steden » Wie is de Mol Antwerpen

Wie is de Mol Rat in Antwerpen

Met Wie is de Rat beleef je een unieke Mol activiteit in Antwerpen. Ben je klaar voor list en bedrog? Samenwerking en teambuilding? Boek snel Wie is de Rat en ervaar een heuse Mol ervaring om niet snel te vergeten in Antwerpen.

Ga in teams de strijd tegen elkaar aan, voltooi verraderlijke opdrachten, los raadsels op en beantwoord die ene vraag: Wie is de Rat? Lukt het jullie om de Rat te vinden voordat alle opdrachten gesaboteerd zijn?

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Dé ultieme Mol activiteit met Wie is de Rat!

Ideaal als teamuitje, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit!

Recensies

Hopelijk heeft de rat hier niks mee te maken..

“Ik ben al jarenlang fan van Wie is de Mol en was dus ook blij dat ik ons bedrijfsuitje mocht organiseren. Wie is de Rat-Events heeft mij uitstekend geholpen en het Wie is de Mol teamuitje was top geregeld!”

Rob
Wie is de Rat Antwerpen
Citygame

“Ons Wie is de Rat uitje in Antwerpen was zeer geslaagd! De begeleiders waren ruim op tijd aanwezig in Antwerpen, legde het spel goed uit en begeleidden het spel leuk. Dankjewel Wie is de Rat-Events!”

Dirk
Wie is de Rat Antwerpen
Citygame

“We gingen een middagje naar Antwerpen en zochten een leuke activiteit om de highlights hier te zien. Het Wie is de Rat spel van Wie is de Rat-Events is hiervoor zeer geschikt. We hadden een top dag!”

Sanne
Wie is de Rat Antwerpen
Citygame

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik Wie is de Rat in Antwerpen spelen?

Zoveel als jullie zelf willen!

Nodig daarom al je lieve collega’s of ander gezelschap maar alvast uit. En.. Gas erop!

2. Kan ik het teamuitje ook in het weekend boeken?

Je vraagt Wie is de Rat aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Dit kan dus ook in het weekend zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

3. Is de Citygame geschikt voor grotere groepen?

Jazeker!

Zowel kleine als grote groepen kunnen uitstekend bij ons terecht voor Wie is de Rat als activiteit. Geef Wie is de Rat-Events gerust een belletje. Wij sparren graag met jullie. 😉

Boek snel Wie is de Rat in Antwerpen

En ervaar hét listigste spel op locatie naar keuze!