Tips en tricks voor het spelen van een goede Rat!

Een goede Rat saboteert de boel

De Rat zijn is niet altijd makkelijk. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de oud-Mollen in Wie is de Mol. Ook als Rat moet je er alles aan doen om het spel tijdens deze citygame zo onopvallend mogelijk te dwarsbomen. Hiervoor is het dan ook nodig om je beste sabotage technieken uit de kast te trekken! Fans van Wie is de Mol zullen het wel kennen, deze Rat zal er alles aan doen om opdrachten te laten mislukken.

Een goede Rat blijft zichzelf!

Denk eraan dat je vrienden, familie of je collega’s jou goed kennen. Tijdens dit spannende teamuitje zullen zij het gaan merken als je een groot toneelspel opzet. Hoe verleidelijk het ook is, dit is niet het moment om je acteerkunsten te showen. Probeer jezelf te blijven en houd ondertussen iedereen voor de gek! Je wilt natuurlijk niet dat ze erachter komen wie je bent ;).

Een goede Rat bluft zichzelf door het spel heen

Ben jij een goede bluffer? Dan is het spelen van Wie is de Rat een mooi moment om daar gebruik van te maken. Als je de Rat bent heb je wel zeker wat lef nodig. Wees niet te onzeker, voor je het weet val je door de mand! Maar hoe kun je de boel nou goed saboteren? Een goed begin is het halve werk. Begin met het vertrouwen van je medespelers te winnen. Geef ze het idee dat je met ze meedenkt. Maar pas op, ga niet overdrijven! Bij teveel input gaan ze je misschien juist als verdachte zien.

Meer advies & tips