Speel het ‘Wie is de Rat’ spel coronaproof

Wat is ‘Wie is de Rat’?

Dat het spel coronaproof is, is natuurlijk heel fijn. Maar wat houdt het eigenlijk in? Wie is de Rat Events heeft dit spel, geïnspireerd door tv-spektakel ‘Wie is de Mol’, voor jou ontworpen. Te spelen als avontuurlijke citygame, aan tafel tijdens een overheerlijk diner in een leuk restaurant of gewoon thuis op de bank! Tijdens dit spannende uitje ga je opzoek naar de Rat van de groep. Of ben jij juist de persoon die niet te vertrouwen is.

 

Hoe vind ik de Rat tijdens deze online game?

Voor de Rat is het zeker niet makkelijk om op deze manier de boel te saboteren. Maar ook voor jullie is het niet eenvoudig om te achterhalen wie dit is. Een goede Rat gaat op een sluwe manier te werk om de score naar beneden te halen. Valt het je op dat die ene persoon wel heel slecht bezig is? Grote kans dat hij of zij de Rat is.

 

Wat heb je nodig voor de online Wie is de Rat game?

Een van de belangrijkste dingen is natuurlijk zorgen voor een leuk gezelschap. Zonder leuke teamgenoten gaat het namelijk lastig worden. Maar onthoud ook, dat je niemand zomaar moet vertrouwen… Verder is een laptop met een goede internetverbinding het enige dat je nog nodig hebt voor dit online teamuitje. De rest verzorgen wij. Dus waar wacht je nog op? Het is hoog tijd om erachter te komen wie de Rat is!

Meer advies & tips